ПОШАЉИ ХУМАНИТАРНИ СМС НА 7763

Day 2,677, 18:32 Published in Serbia United Arab Emirates by Blokovi

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ успоставила је сарадњу са мобилним оператерима Телеком, Теленор и Вип о покретању хуманитарног смс броја 7763. Довољно је послати празну поруку или са текстом по жељи. Цена поруке је 100 динара (без провизије оператера). Слањем донације на овај број, директно помажете деци из вишедетних српских породица широм Балкана. У току 2015. године хуманитарни смс број ће бити отворен и за донирање у Републици Српској као и земљама широм Европе и САД.КО СУ СРБИ ЗА СРБЕ?

Организацију Срби за Србе чине млади, породични људи који од 2005. године улажу своје време и енергију да би обезбедили услове за живот, рад и опстанак социјално угрожених вишедетних српских породица широм Балкана. Желимо да вратимо поверење српског народа у заједништво и братољубље кроз несебична дела доброчинства.

МИСИЈА

Сигурна будућност деце у економски стабилним самоодрживим породицама и опстанак српског народа на својим вековним огњиштима.Поуздана, транспарентна добротворна организација

Транспарентност и добровољност рада у организацији СРБИ ЗА СРБЕ је оно на чему инсистирамо и за шта се залажемо! Чињеница да сваки прикупљени евро (долар) презентујемо јавно на сајту је веома битна ради стицања поверења у наш рад. Поред тога, уплатнице сваке уручене помоћи скенирамо и постављамо на сајт и у архиву, коју можете у сваком тренутку прелистати. Месечни извештаји, листа донатора, увид у стање новца на рачуну, као и проток новца су свакодневно доступни свим нашим члановима, донаторима, пријатељима и виртуелним посетиоцима.

Боже благослови и сачувај све вишечлане српске породице и наше донаторе који учествују у племенитој борби да вратимо осмех на дечија лица.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!


Више о десетогодишњем раду ове организације можете погледати на srbizasrbe.org

Видео извештаји са терена

Прошлогодишњи годишњи извештај

Фејсбук твитер инстаграмБише о нашем хуманитарном турниру у брзом шутирању тројки погледајте овде

Хуманитарна продавница: