Restructurare Garda Nationala

Day 2,657, 23:59 Published in Romania Romania by Garda Nationala

Jocul incet dar sigur isi schimba infatisarea. Media zilnica de noi conturi in eRomania este undeva la 6-7 noi intrati, fapt ce face ca rentetia sa tinda spre un zero absolut. Am putea sa ne facem “bagajele” si sa-i lasam in voia sortii, condamnandu-i la o moarte sigura, sau am putea pe cat posibil sa continuam sa ii ajutam.

La ultimele sedinte SMR unitatile militare membre au fost impartite in ceea ce priveste soarta GN-ului. Unele ar fi dorit abandonarea lui, alte nu, fapt pentru care s-a desemnat un nou Comandant in persona lui nemuritoruuul pentru a alcatui un plan de restructurare, rezultatul fiind urmatorul: http://tinyurl.com/pw3j6s5

De acum inainte GN-ul nu va mai fi o scoala a maselor ca si pana acum, ci va incerca sa promoveze elitismul militar, fapt pentru care cei ce considera ca au putere de munca, si ceva timp liber, sunt bine veniti alaturi de noi , in incercarea de a produce noi elite militare, economice si politice.

Soldatii actuali vor fi contactati de catre ofiteri spre a li se aduce la cunostinta noile modificari cat si pentru reconfirmarea statului de soldat GN. Acestea fiind spuse asteptam comunitatea eRO sa ne sprijine in incercarea noastra de a da un impuls de prospetime esocietatii noastre.

Avem toate premizele de a porni de la zero si speram ca vom putea lasa in urma atat ceea ce a fost bun cat si ceea ce a fost rau, spre a rescrie istoria unei unitati cu traditie atat de iubita de unii si de hulita de altii. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat cu bani sau bunuri si pentru a nu omite pe nimeni aici aveti lista donatorilor: http://tinyurl.com/Donatii-GN