[Министарство одбране] Како се борити сутра против Trico-a и V.A.D.L.C

Day 2,655, 16:57 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Odbrane Srbije
English version below.

Поздрав!

Овај чланак Министарства одбране није никаква анализа (на шта сте углавном навикли од мене) већ само пар кратких упутстава како се правилно борити сутра. Та правила су:

1. Пресели се у Шумадију ако већ ниси.

2. Када почне битка и када уђеш у њу, провери да ли удараш са оне стране са које треба да удараш - против пучиста (слика 1). Ако те игра ,,стави'' са супротне стране, a НЕМАШ српско држављанство треба да пређеш у неку војну јединицу која НИЈЕ подржала диктатора. Неке од тих јединица су: SOS, SSF, Red sv.Djordja, ReFUND, Medvedi, Lavovi, 83 OSVETA, League of extraordinary (овај део чланка ће могуће бити промењен сутра кад битка почне, ово сам само узео првих пар српских јединица са листе (по штети) које имају отворен приступ за нове играче). Ако имаш српско држављанство, доста је да само изађеш из те војне јединице која је подржала пуч.


Слика 1. Објашњење за коју страну се сутра треба а за коју не треба борити.

3. Ако си командант војне јединице, сутра ујутру (или кад већ крену припреме за пуч) НЕМОЈ да подржиш пучисте.

4. Натемпирај да ти здравље буде пуно за сутра ујутру у 8 сати (23 ереп време) или касније (у зависности од тога кад ћеш се први пут улоговати на ереп). Дакле, ко има пара нека набави кућице и активира их преко ноћи како би ујутру имао што више здравља за борбу.

5. Упали бустер. Ударање без (бар) 50% бустера је бацање штете у тако важној борби. Знам да их многи немају много али од сутрашње битке тешко да ћемо имати важнију у наредних месец, два тако да је сад право време да дамо све од себе.

6. Q7 тенкови се подразумевају. Ако неко баш нема пара, нека пише мени и донираћу док год и колико год будем имао.

7. Ко је добар у герили, нека се обавезно бори сутра. Ко није баш сигуран у своје способности, боље да их сутра не увежбава на диктаторовом тиму јер поразима наших играча у герили ми повећавамо штету коју прави супротна страна.

8. Ово је поготово важно за ниже дивизије: направите ракете. Њих чувајте за рунде које су јако тесне (зид између 49% и 50.5% за нашу страну) а у којима је једна од страна скупила 1500 поена или више. Тада бацајте ракете јер у таквим ситуацијама више калкулације нема.

9. Борите се САМО у Шумадији, против диктатора, све остале битке које бисмо могли да имамо у том тренутку игноришите!

10. Надајте се да противници ипак неће бити довољно луди да кућу продају да би купили довољно голда и валуте како би нас победили. А чак и да то ураде, морамо учинити да их кошта ДОСТА.

Људи, сутра вас пре свега молим за солидарност. Време је да по страни оставимо свако своје уже циљеве у овој игри (било да су то лаке медаље, КО, политички интереси, интереси војних јединица и шта год да некоме падне на памет да стави под лични интерес) и одбранимо еСрбију од заиста огромне претње. Ако ико гаји илузију да влада ово треба сама да одбрани некаквом ванземаљском организацијом и некаквим огромним парама за КО он живи у илузијама. Можда да је влада састављена од 30 мега картичара нолајфера који су ту 24/7 па и да разумем. Овако морате да схватите да само ако сви заједно као колектив ударимо сутра jako, имамо шансе за победу. Против нас су се удружили мање-више сви који су нам остали дужни у овој игри јер смо их некада негде понизили на бојном пољу. Међу тим играчима је велики број оних који неће жалити новац да би нас сутра, могу слободно рећи, економски уништили. Дакле, сутрашњи рат није њима важан само због неког краткотрајног понижења Србије. Они желе да нас на дуже време дестабилизују што се тиче државних финансија, ресурса, пореза итд. Замислите ситуацију где Trico постаје диктатор и затим предлаже нпр. следеће законе:

1. Румунију за природног непријатеља (Србија би тим нападом изгубила заједничке МПП-ове и постала би рањива на нападе непријатељских држава)
2. Повећање WT на 25%
3. Повећање свих осталих пореза на максимум (укључујући ту и минималну зараду чиме ће у еСрбији постати немогуће не само запошљавати раднике, већ и радити у својим фирмама пошто утицај WT пореза постаје већи што је већа средња зарада свих играча еСрбије)

Све у свему: огромни порези, губитак МПП-ова, губитак великог броја регија (могуће и оригиналних), проглашење рата еСрбије неком од наших тренутних савезника - то нас чека ако сутра изгубимо. Далеко од тога да сутра све зависи од нас. Напротив, исход сутрашње битке више НЕ зависи, него што зависи од нас (сви старији играчи се врло добро сећају како је пао до тада неосвојиви Liaoning када је тек уведен садашњи војни модул у ерепублик - Кинези су малтене купили победу неограниченим тенковањем и ми ту нисмо могли ама баш ништа упркос максималном труду), али ако се сви будемо придржавали ових једноставних правила, шансе за успех нам се повећавају.

Ето толико па сутра нека буде како бити мора.

о7

pierrotmon

Hello friends,

As you might know, we’re expecting an attempt of a MTO, and we’ll need some help. If you want to help us, follow these instructions:

1. Move to Sumadija, Serbia;

2. If you don’t have Serbian citizenship, move to some of the Serbian MUs like SOS, SSF, Red sv.Djordja, ReFUND, Medvedi, Lavovi, Maratonci, Ratnici eSrbije, Ajkule SPOP, Srpska Legija, Civili eSrbije, Garda Dusana Silnog, RAVNOGORCI, SJeB Force, Nasa Kuka i Motika, (list will be expanded tomorrow);

3. If you have Serbian citizenship, no need to change MU. Just make sure you’re NOT in Trico’s MU (V.A.D.L.C), and you will automatically be able to fight for democracy.


Explanation which side to fight for and which side not to fight for

On behalf of Serbian MoD team,
pierrotmon