A román NE javaslatról...

Day 2,651, 04:11 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Ezerszer elmondtam, hogy ha egy kongatag sikeres javaslatot akar benyújtani, akkor azt úgy teheti meg, hogy megbeszéli a többi kongataggal, meggyőzi őket, hogy támogassák. Vagyis kommunikál, kommunikálnak egymással. Ha ezt nem teszi meg, akkor a kétkattos konga csak szokásból fog szavazni. Anélkül, hogy valamit is átgondolna, vagy egyáltalán utána járna, hogy miért is lett valami benyújtva.
Az impícsek is ezért szoktak sikertelenek lenni.
A házszabály dolgot azért kell szem előtt tartani, mert van aki követi, van aki nem. Ha 0 egyeztetéssel nyújt be valaki valamit, akkor a házszabály követők automatice nemmel szavaznak rá, mert a hülye házszabály ezt mondja nekik.
Attól hogy valaki nem követ egy k*rv* szabályt, még megtehetné azt, hogy kommunikál a társaival. Ezt is javasolt PM-ben, mert

a kongák nem olvasnak cikkeket.
Valószínűleg ezt is nagyon kevés kongatag fogja olvasni. Így ha nem lesznek elküldve a pm-ek a kongatagoknak, akkor a beígért újabb NE javaslat is sikertelen lesz. Azért, mert a benyújtó képviselő nem tesz azért, hogy meg legyen az esélye a sikerességnek.
Persze remélem, hogy másképp lesz.

Kisborok voltam.

← ← ← A cikk itt ért véget. A továbbiak már nem tartoznak a témához, csupán reklám. → → →


A román NE javaslatról...
http://erepublik.com/hu/article/2499661