Маняна!!! [EDIT]

Day 2,626, 07:55 Published in Bulgaria Bulgaria by Sp3cializeD

Маняна!

Гледайки леко от страни нещата в играта се сетих за един хубав виц, но ще го оставя за края…

Надали има някой, който да не разбра какъв провал за Плато е настоящата “Война за ресурси”. Разбира се, идеята му е била добра, войните винаги са за ресурси! Какъв по-хубав начин да вкараш еСвета в грандиозна война, всеки срещу всеки, с огромно количество яки битки… да се танкира, както никога, за да се спечелят така желаните нови ресурсчета. Да заредим едрия и средния бизнес с бонусчета, един вид! Резултата е трагичен за брадатия манаф, дипломацията навсякъде си свърши работата и хората пичовски си уредиха нещата, битките са формални, без лоши чувства! Малко като да се хванеш на канадска борба с някой приятел, след 3-4 бири, на полувремето на мача, ей така да не скучаете, докато ви убеждават, че новият Савекс не само ще изчисти лекетата от вчерашната пица, ами избледнелите цветове отново ще станат ярки и красиви!

Няма какво да се заблуждаваме, Платовците не са най-умният вид хуманоиди, бродещ по света, но въпреки това надали скоро ще се радваме на подобна гръмка издънка, за това тази трябва да се помни!


А вица…

Питат различни националности да кажат най-характерния израз за езика им. Испанецът казва:
- За нашия език е МАНЯНА. Това значи - спокойно, ще станат нещата, я утре, я вдругиден, я след седмица-две.
Турчинът казва:
- Нашият най-известен израз е ЯВАШ-ЯВАШ. Това е нещо като МАНЯНА, я станат нещата другата седмица, я другия месец - нема страшно, но го няма този елемент на прибързаност!


Та, яваш-яваш Плато, тоя път си го сложи сам, но ще измислиш нов начин да изцедиш на хората златото, я тоя месец, я другия…


Дайте и по някое коментарче, добри люде, да си мина и последната част от мисията!


И… МАНЯНА!!!


Благодаря на всички! Мисията е изпълнена!