[пакија] - Обраћање грађанима Србије

Day 2,611, 10:45 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije
Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец.Пошто мислим да је већ касно за састав владе само ћу вам навести имена министара која већ вероватно сви знају, али нема везе:

Функцију премијера тј vCP-a преузео је: NikolaNikolicI

Министар одбране: Desert Hamster
Министар спољних послова: GrifinNS
Министар унутрашњих послова: Beli Vuk
Министар економије: R1sk3
Министар образовања: Skamandar
Министар информисања: Backoovan

Сви прошкови у току мог мандата ће бити записани у књизи финансија која је јавна за све грађане.Као што знате, тренутно је у току ресетовање детерминације у Албанији и већ вечерас ћемо поново имати везу са нашим ресурсима у Италији и Француској.
Када сам већ код Француске, хоћу да обавестим грађане да у наредном периоду морамо да им вратимо неколико регија које нам припадају по договору који су склопиле претходне владе Француске и Србије.

Уоквирене регије остају у саставу Србије.
По том договору ми смо у обавези да вратимо следеће регије:

CHAMPAGNE ARDENNE
ALSACE
LOIRE VALLEY
LIMOUSIN

Док регију Upper Normandy задржавамо још неко време.

Замолио би све грађане Србије да испоштују ово јер имамо јако добру сарадњу са Французима и без икаквих проблема је ово све договрено, па би сад било добро да и ми без икаквих проблема њима вратимо оно што нам није потребно.Тренутно је у току устанак у којем је потребно да се боримо на страни Шпаније како бисмо добили границу са Шпанијом и добили могућност да покренемо рат и дођемо до јединог бонуса који нам недостаје, а то је Шалитра.
Такође ћемо бити у могућности да помогнемо и Португалу који је тренутно окупиран од стране Шпаније, а истовремено добијамо и границу са Бразилом тако да ћемо моћи да помогнемо и савезницима у Јужној Америци.


С поштовањем ваш председник,

пакија