Președinție: NAP, cadouri, decorații și un mesaj pentru legislativ

Day 2,594, 04:36 Published in Romania Romania by mib boby

Bună ziua!
În ultimele zile au avut loc niște evenimente care au trezit niște semne de întrebare și nemulțumiri ale cetățenilor. Astfel vin în fața voastră cu un comunicat unde vă ofer informațiile necesare pentru a înțelege de ce s-au luat aceste decizii.

Pactul de Neagresiune (NAP) cu eBulgaria
La începutul mandatului a avut loc o întrunire între membrii guvernului român și cel bulgar, dar în urma discuțiilor nu s-a ajuns la niciun consens, fapt pentru care luptele au continuat. Pe 17 decembrie a avut loc o altă întâlnire unde au fost anunțate aceleași condiții pentru semnarea unui NAP, dar în urma discuțiilor purtate cu bulgarii am hotărât să discutăm și cu membrii Asteria dacă ar fi o decizie înțeleaptă semnarea unui astfel de pact și ce condiții ar avea și aliații. În urma discuției cu aliații s-a decis să semnăm pactul.

Motivele semnării acestui pact au fost:
- eArgentina și eSerbia, fiind țările angrenate în război cu ePolonia (în mod direct) aveau nevoie de ajutorul aliaților pentru a-i lăsa pe polonezi fără regiuni pe data de 25. Astfel întreaga alianță s-a axat pe ajutorarea celor două țări în această campanie;
- lipsa fondurilor pentru a ține deschis acest război. Bulgarii fiind susținuți din punct de vedere financiar de eChile

Cadourile de Crăciun
După cum bine știți, amvlad, a publicat un articol unde anunța că donează 15.000 de arme q7 ”piticilor” din diviziile 1 și 2. După publicarea articolului am luat legătura cu liderii unităților militare pentru a-mi da lista cu soldații care fac parte din cele două divizii. Gestul lui amvlad a fost unul nobil și îi mulțumesc pe această cale pentru că a avut încredere în mine și mai ales faptul că a avut această inițiativă de a-i ajuta pe ”tineri”.

Cadourile de Crăciun au venit în întârziere din cauză că ”moșu” a trebuit să verifice cine a fost cuminte și cine nu. Astfel s-au luat la verificat listele trimise de comandanți și unii jucători nu au fost acceptați din cauză că erau morți, inactivi sau nu mai existau dacă îi căutai. Din păcate trierea făcută a nemulțumit anumiți jucători, dar niciodată nu ai cum să faci lucrurile astfel încât toți să considere că este o decizie corectă.

Decorațiile
Pe data de 25 decembrie 2014 am anunțat în comunicatul prezidențial că voi înființa un sistem de decorare al românilor. ”Fiind pe fugă” (după friptane și ”sarmale”) nu v-am putut oferi mai multe detalii despre acest proiect, dar astăzi v-il voi prezenta.

Acest proiect nu a mai existat până acum în eRomânia și este un concept nou, având rol simbolic. Prin acesta doresc să le mulțumim românilor care s-au implicat în joc, au pierdut ore în șir pe chaturi și prin erepublik; toate acestea fiind pentru folosul comunității. Acești jucători poate au mai făcut și greșeli, dar lor le datorăm multe și de aceea merită să fie decorați.

Decorațiile pot fi acordate de Președintele eRomâniei (acesta având dreptul de a decora 4 oameni pe mandat) și ele vor fi:
- Ordinul Național ”Steaua eRomâniei” - această decorație este cea mai înaltă distincție din eRomânia și este acordată personalităților marcante din domeniul social, educațional, cultural, economic, politic și militar care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performanță de înalt nivel;
- Ordinul Național ”Serviciul Credincios” - decorația se acordă cetățenilor care s-au remarcat prin contribuția excepțională într-un anumit domeniu;
- Ordinul Național ”Mihai Viteazul” - această decorație răsplătește serviciile civile și militare aduse eRomâniei de către cetățenii români cât și de cetățenii țărilor aliate.

Mesaj pentru parlamentari
Domnilor și doamnelor parlamentari, alegerile s-au încheiat, vă felicit pe toți și vă urez succes în această legislatură. Sper să dați dovadă de maturitate și să nu blocați acțiunile executivului dând legi care nu sunt necesare. În ultimele zile rămase din mandatul executivului sper să putem lucra împreună pentru binele comun și mai ales să oferim românilor doar soluții bune.

Acestea fiind zise, vă urez o zi bună și sărbători fericite în continuare alături de cei dragi!

Semnat,
Președintele eRomâniei - mib_boby