[UPDATE] Legyek-e moderátor?

Day 2,592, 12:37 Published in Hungary Hungary by kisborok

[UPDATE]:

Kedves Játékosok!

Rendkívül érdekel ez az fp-osztogatós téma mostanában. Feltenném a kérdést, hogy szeretnétek-e, hogy moderátor legyek?
Mit várhattok, ha moderátor leszek?
Ha erep szabályai engedik, és adminéktól elég hatalmat kapok, akkor 5 FP (büntető pont) után permabant (örökös kitiltást) adnék a játékosoknak.
Kérnélek titeket, hogy szavazzatok a megfelelő hozzászólásomra a cikk végén.
Képen mutatnám, hogy hol van a két szavazó gomb:


Köszönöm!

Egyébként pedig kelleme karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kisborok voltam.

ui: remélem emlékeznek a csetre járók, hogy milyen gyakran kickeltem a rendetlenkedőket... 😉

apró betűs rész:
A cikkel csupán néhány eltévedt játékost szeretnék észhez téríteni. Aki csetre járt régebben, és időnként látott engem az irányító szobában, valamint hallotta a "Legyen szíves valaki OP-ot adni." mondatot, tudja, hogy amikor megkaptam, milyen sok embert is kickeltem? Mennyit? Hát egyet sem.
Valójában moderátor sem akarok lenni. Még cikkeket sem szoktam jelenteni, még ha meg is érdemelnék. Viszont azt nem tudom felfogni, hogy akik rengeteg FP-vel rendelkeznek, miért folytatják még mindig azon tevégeknyésükeget, ami miatt az FP-ket kapták? Állítólag pár évvel ezelőtt 5 FP után már permaban járt. Ma meg már lehet hallani olyat is, hogy valakinek 12 vagy mégtöbb van. Mi történt? Egyszerűen szórakozássá vált egyesek számára, hogy FP-t gyűjtsenek? És még arra panaszkodunk, hogy a moderátor törölte a cikkünket?
Jó, elismerem, én szeretek a szabályok között játszani, és élvezem, hogy csalás nélkül is tudok sikereket elérni. Ha nem is olyan nagyokat, mint egyesek, de a magam szemszögéből nézve sikernek tekintem a játékban megvalósított apróbb céljaimat. A média mogul medálra is büszke vagyok, mert szinte csak ereppel foglalkozó írásokkal jutottam el ezen címhez.

← ← ← A cikk itt ért véget. A továbbiak már nem tartoznak a témához, csupán reklám. → → →