Mesaj de sustinere pentru mib boby

Day 2,571, 13:40 Published in Romania Serbia by Marian.97

Salutare, prieteni!
Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajarile aratate in articolul meu legat de situatia internationala si vreau sa imi anunt, prin acest mesaj, sprijinul pentru candidatura lui mib_boby la alegerile prezidentiale din partea The Matza Party. Din fericire sau din pacate pentru mine (ramane de vazut acest lucru 😉 ), sprijinul meu nu va fi doar unul moral, ci va fi si unul concret, deoarece am acceptat sa fac parte din echipa mibului in functia de Ministru Media. Eu sper ca voi reusi sa fac o treaba buna (prin reinceperea activitatii Revistei Presei), iar echipa din care voi face parte va fi cu adevarat unita.

De ce il sprijin pe mib boby?
Unii dintre voi s-ar grabi sa spuna ca il sustin pentru ca suntem in acelasi partid sau ca doresc neaparat sa apar si eu in peisaj. Ei bine, nu e chiar asa.
Eu il voi ajuta mereu cu ce pot pe mib boby, pentru ca el e persoana care mi-a deschis ochii in multe privinte in acest joc (sa nu credeti ca m-a manipulat 😁 ; stiu ca unii sunt in stare sa scrie orice in comentarii), m-a facut sa intru in TMP (un lucru pentru care ii voi ramane dator mereu) si mi-a aratat anumite cai atunci cand eu poate nu stiam ce sa fac cu adevarat. Ii multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat de-a lungul celor 3 ani si ceva de cand il cunosc si ii urez succes in tot ceea ce doreste sa realizeze in continuare atat in erepublik, cat si in viata reala!

Un ultim argument pentru sustinerea mea ar fi echipa guvernamentala pe care candidatul nostru a alcatuit-o, una formata din oameni cu experienta, muncitori, dedicati si, desigur, amuzanti si placuti. 😃 Sunt destul de sigur ca acesti oameni vor face multe lucruri bune, iar pentru lucrurile mai putin bune ne vom asuma toti greselile si ne vom da silinta sa nu se repete.
Ma bucur ca am acceptat sa intru in acest partid si ca l-am cunoscut pe mib boby, fapt pentru care astazi eu, Marian97, il sprijin cu toata taria in cursa prezidentiala.

Multumesc!