[MIB4CP] Schimbarea vine prin oameni

Day 2,569, 07:13 Published in Romania Romania by mib boby

Bună seara!
Sunt mib_boby (unicul, inegalabilul şi stresantul… şi modestul 😛 ) şi doresc să îmi anunţ candidatura pentru Preşedinţia eRomâniei. După o perioadă în care s-a discutat în cadrul partidului cine va reprezenta partidul pe data de 5 decembrie, am fost ales să fiu candidat oficial pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Nu candidez cu intenţia de a lupta cu X sau Y, ci candidez pentru a face o schimbare, a ajuta la reformarea ţării, a schimba o mentalitate, a crea o strategie pe termen lung.

În eRomânia politica este o domnişoară cu moravuri uşoare (ca să nu îi zic pe nume). eRomânia în care trăim este una divizată, iar cetăţenii uneori îşi adresează unii altora acuzaţii nefondate (şi alteori fondate). Sunt de acord că viaţa politică este o copie a vieţii reale, dar este un joc şi ar fi bine să încercăm să ne îndreptăm, hai să luăm hăţurile în mâinile noastre şi să facem o schimbare.

Cine sunt?
Sunt un jucător cu statut vechi în politica românească, ce s-a alăturat comunităţii e-româneşti pe 17 februarie 2010, dar cu adevărat am început să joc de pe 5 septembrie 2010 când am devenit membru de partid. Pe parcursul acestei perioade de timp petrecute în joc am fost cetăţean al eRomâniei, dar şi al eMoldovei, ocupând diferite funcţii în partid şi în guvern.

Funcţii deţinute:
1. La nivel de parti😛 12 mandate de Preşedinte al The Mâtza Party şi unul al Planeta Moldova, Vice Preşedinte, Secretar General, Consilier, Purtător de Cuvânt, Trezorier şi Lider al Grupului Parlamentar;
2. La nivel guvernamental: Preşedintele eRomâniei, Editor al Monitorului Oficial, Vice-Ministru al Apărării, Vice-Ministru al Afacerilor Externe, Director al Corpului Diplomatic Român, Ambasador, Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Ministrul Educaţiei, Ministrul Media, Director al Departamentului Wiki;
3. La nivel legislativ: Preşedintele Parlamentului şi membru al Parlamentului;
4. La nivel militar: Comandant de Unitate Militară

Ce planuri am ca Preşedinte al eRomâniei?
Răspunsul la această întrebare va apărea într-un articol viitor, dar vă pot da un “teaser” a ceea ce urmează. 😛
1. Afacerile externe devin prioritare pentru Guvernul eRomâniei;
2. Implicarea Parlamentului în acţiunile Guvernului şi responsabilizarea sa;
3. Schimbarea discursului;
4. Crearea unei strategii pe termen lung;
Va urma…Doresc să le urez mult succes tuturor candidaţilor şi sper ca, cel mai bun să câştige!