Amik talán sosem történnek meg erepen...

Day 2,557, 01:52 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Már több mint 5 éve játszok ezzel a játékkal. Sok dolgot láttam, sokat tanultam, és még mindig van mit tanulni.
Ezalatt az idő alatt valamennyire sikerült kiismernem a játékot, egyes játékosokat, és ebben a cikkben szeretnék felsorolni pár dolgot, amik ezek alapján talán sosem fognak megtörténni:

- 10 goldos limit eltörlése/emelése:
Ezt egyrészt amiatt vezették be, hogy a fékelést egy kicsit visszafogják, másrészt, hogy ösztönözzék a játékosokat a valós pénzért való goldvételre, mivel rendkívül lassú folyamat, mire mondjuk egy Q7 cég árát összehozzuk.
(valójában ezt ideiglenesen megtették a Tycoon pack formájában.)

- Csoki előállítása cégben:
A harcolni vágyók egy fontos csemegéje. Ráadásul ha goldért vesszük, dupla adagot kapunk. Nem érdeke adminéknak ezt olcsóbbá tenni, és egyes emberek számára ingyen előállíthatóvá tenni.

- TP (Igaz hazafi) medál mintájára szövetséges medál bevezetése:
Sokkal több szövetséges csata létezik átlagban, mint a játékosok saját országának a csatája. A saját csaták túlütöttek, így a parancskövetők egyértelműen a szövetséges csatákat ütik. Tehát a saját csatában ütők, akik a TP medálhoz szükséges pontokat gyűjtik állnak a "rossz" oldalon. Gold is jár ezért nekik. A fejlesztőknek nem érdekük a többszörösére növelni a játékosok goldbevételét.

- Eheslo Magyarország elnöke lesz:
Egyrészt túl sok ellenséget gyűjt azon viselkedésével, hogy szinte mindenkit szid, mindenkivel baja van. Másrészt ő maga valószínűleg nem vállalná, illetve amilyen feltételek mellett vállalná, sosem valósulnak meg.

- fsb1000 létrehozza az újságát, és megírja első cikkét:
Annak ellenére, hogy ott toporzékol az újságalapítós küldetés a képernyője bal oldalon, talán sosem fogja teljesíteni. Szerintem egyszerűen fél a hozzászólóktól.(Természetesen sokan tudják, hogy ez nem igaz.)


[UPDATE]
- A térképen jelölve lesznek a nyersanyagok, sőt a régiónevek is úgy mint a régin:
- Adminék végre rendesen átméretezik azt a láthatatlan elemet, mely az erepes oldalak legalján eltakarja a Wiki, Legújabb frissítések/Latest Updates gombokat és szinte lehetetlen rájuk kattintani. Mutatnám:

A ma induló szülinapi energia épületes és raktáras akció is inkább egy szűk réteget érint. Azokat, akik még viszonylag kicsik, és kellene nekik kicsit több energiatartalék valamint kis hely a raktárukban. Ütni pedig lehet, hogy nem mernek, nehogy másik divízióba lépjenek át.
Kérdés még, hogy vajon a november 28-i "Black friday" napon milyen akciók lesznek még? Lesz-e vajon akciós nyersanyagcégépítés vagy akciós házgyárfejlesztés?

Kisborok voltam.

← ← ← A cikk itt ért véget. A továbbiak már nem tartoznak a témához, csupán reklám. → → →


Amik talán sosem történnek meg erepen...
http://erepublik.com/en/article/2469075