Lépés eggyel nagyobb divízióba

Day 2,548, 13:32 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos
Ez a cikk egy rövid leírást tartalmaz arról, miként kezeli az eRepublik az eggyel nagyobb szintű divízióba történő lépést.Emlékeztetőül a divíziók besorolása a tapasztalati szint függvényében

- div1: 1-34
- div2: 35-49
- div3: 50-69
- div4: 70+Heti ranglisták

A Polgárok/Sebzés/Század és a Polgárok/Legyőzött ellenfelek/Század részeknél egész héten át abba a divízióba számolja a karaktert a rendszer, ahol a heti sebzésverseny elején tartózkodott. Tehát ha például valaki a kedden induló versenyhéten valamikor hét közepén lép eggyel magasabb divízióba, akkor még a div2-be számolja az adott tárgyheti teljesítményét.

(Megjegyzés: Ha egy erős játékos a hétfő-kedd napváltás előtt egy kicsi és ,,gyenge'' századba belép, majd napváltás után úgy harcol, hogy teljes értékű századtaggá váljon, majd visszalép a századellátmányok miatt a saját századba, akkor a rendszer a napváltásos századhoz számolja a teljesítményét, így könnyebben juthat Damage Dealer és Slayer plecsnihez. Ez ellen a századvezetők úgy védekezhetnek, hogy tagok csak meghívással kerülhetnek a századukba.)Csata egy adott harcmezőn egy azon körön belül

Amint a karakter nagyobb divízióba kerül, a sebzés pont számlálója újra indul nulláról.Bomba

A karakterlapon belül a magyar fordítás szerint a div-ekhez tartozóleírásnál kis bomba szerepel, a csatatéren viszont normál bomba-ként olvasható. A továbbiakban a cikken belül a bomba kifejezés lett használatba véve.

Nagyobb divízióba kerülés esetén az addig összegyűjtött bombák nem migrálódnak nagyobb értékűvé. A raktárban egymás mellett láthatóak az előző divízióban és a következő divízióban összegyűjtött bombák. Mivel minden egyes újabb begyűjtött bomba újraindítja a 30 napos felhasználhatósági számlálót, így az előző divízióban összegyűjtött bombákat záros határidőn belül föl kell használni, más esetben azok elvesznek! Csata esetén először az erősebb bombát engedi bevetni a rendszer, csak utána jönnek a gyengébb bombák.

A bombák sebzése divíziónként:
- div1: 75000
- div2: 375000
- div3: 750000
- div4: 1500000Rakétavető erősítők

Nincs saját mérésű adat. Vagy migrálódik, vagy nem. Releváns komment esetén ez a rész módosításra kerül.

Nariii és sybillak hozzászólásaik alapján a bazooka booster ugyanúgy viselkedik, mint a bomba, tehát ezek sem migrálódnak divíziós szintlépéskor.

(Megjegyzés: A bazooka minden divízióban 10k-t sebez.)


A rakétavető erősítők sebzése divíziónként:
- div1: 10000
- div2: 20000
- div3: 30000
- div4: 40000