Így kell a napi parancsot berakni a cikkekbe, hogy szinte bárhol elérhető legyen

Day 2,517, 14:50 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Tájékoztatni Kívánó Játékosok!

Mutatnám, hogy hogyan kell a cikkekbe (és üzenetbe/levélbe)) berakni a napi parancsot, mely automatice frissül. Ha mégsem teszi negyed óránként, akkor a "Ha gond van..." részt tessék elolvasni.
Köszönöm!
Bár nem tűnik nagy dolognak, de elnézve eRepublik újságírói moduljának a képességeit, mégis nagy lépésnek tartom, hogy végre használhatunk olyan képet a cikkekben, mely viszonylag friss parancsot tartalmaz így azok számára is elérhető/látható a Hadügyminisztérium utasítása, aki nem nézegeti a napi parancs oldalát, vagy kevés cikket olvas. Ha minél sok cikkben rendszeresen lenne elhelyezve a képet tartalmazó kód, rendkívül hatékonyan lehetne a játékosokat irányítani, jó helyre való ütésre buzdítani. Nem lenne szükség a Hadügyi Közlöny keresésére valamint egyéb eszközök telepítésére, hogy láthassuk a napi parancsot.

Szóval a kó😛

Code:
[center][url=https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AobA2aI2EUFMdGw2dVBPX0I0U2s5c3lyazNiZDRBaGc][img]https://dl.dropboxusercontent.com/u/27571192/erep/napi/napikep.jpg[/img][br] [b]ugrás a napi parancsra →[/b][/url][/center]

és ezt kell látni:
Köszönöm, hogy olvastad. Azt is ha szavazol rá, valamint a feliratkozásoddal támogatsz. Akár barátnak is jelölhetsz, így üzenőfalon is értesülhetsz, ha új cikket adok ki.
De ami a legfontosabb, kérlek segítsd a kód cikkedben való elhelyezésével a hadügy munkáját.
Kisborok voltam.

← ← ← A cikk itt ért véget. A továbbiak már nem tartoznak a témához, csupán reklám. → → →


Így kell a napi parancsot berakni a cikkekbe, hogy szinte bárhol elérhető legyen
http://erepublik.com/hu/article/2455975