Power spin iskušenje

Day 2,488, 08:47 Published in Serbia Serbia by Torin Hrastostit 89


Koliko ljudi poznajete, uključujuću i sebe, koji su sa “obe noge na zemlji”, koji znaju za primere nesrećnih ljudskih sudbina, koji znaju da je sve to namešten sistem da uvek “kuća dobije” i koji se nikada ne bi kockali?

Međutim, da su stvarno iskreni u svom stavu, da njihov stav nije puko licemerstvo i da zaista nisu nikada podlegli iskušenju da “zavrte točak” ne bi li svoju sudbinu izvukli iz starog blata.

Pa, i nema među nama baš mnogo nevinih. Ako izuzmemo ekstremne priče, gde je čista zabava i zadovoljstvo, u početku, prerasla u bezizlaznu situaciju nakon prelaska linije koja upravo deli zadovoljstvo i agoniju i u pokušaju da se izvuku iz blata, zapravo se uvlače u živi pesak sudbine. Gde za sobom vuku čitavo svoje okruženje. Ako te ekstreme ostavimo po strani kao patološku dijagnozu, zapravo nas i nema onih koji bi mogli da bace prvi kamen.

Ja sam nekako oduvek (p)išao uz vetar, bio kontra svega. Pa tako sa klađenjima. Nikada se nisam dao, bar ne do skora. Na kraju su me ipak navukli na foru. Ali opet, nisam ja veverica, kako kažu. Nisam ja uleteo u uglavnom unapred izgubljenu bitku sa verovatnoćom, spuštenog garda.Tipovao sam na ono što je verovatnije. Ja igram da ne dobijem.To je mnogo verovatnije. Kladio sam se sa samom sudbinom.Kad već postoji porok kockanja u igri, mogli bi da uvedu i još neki od poroka...