[CP] Candidatura VampireA

Day 2,479, 08:33 Published in Romania Romania by VampireA

Salutere eRomania ,


Ma numesc Andrei dar probabil multi dintre voi ma cunoasteti in joc ca si VampireA.

Candidez. Nu pentru medalia de presedinte, deoarece port deja cu mandrie o asemenea medalie la profil, ci pentru ca am timpul necesar si imi doresc sa ma implic mai mult. In tot ceea ce inseamna comunitatea din Romania. Am demonstrat in ultima perioada de ce sunt in stare dar consider ca oricand poti invata si poti oferi mai multe daca ai ocazia.

Sunt in aceasta comunitate de aproximativ 5 ani si jumatate , am avut perioade mai active, perioade mai putin active , perioade in care am ocupat pozitii in guvern , perioade de 2 cliker. In ultimele luni am avut o acitivitate intensa culminand cu functia de CP in luna iunie dar si alte colaborari cu diverse guverne. Deasemenea in ultimul an am ocupat functia de vMod in mai multe randuri . Impreuna cu functia de comandant in cadrul unitatii militare Soimii Patriei am acumulat o experienta militara considerabila ce o voi folosi la nevoie.

Motivul candidaturii

Unul din factorii principali este reprezentat de timpul liber si dorinta de implicare. Deasemenea am dorit sa demonstrez ca poti oferi un guvern mai mult decat decent indiferent de provenienta politica , motiv pentru care am creat partidul din care candidez: 42 Tea Party. Un grup mic, de oameni activi, de prieteni care lucrand impreuna doresc sa infranga mitul partidelor mari si sa duca eRomania acolo unde ii este locul, printre tarile importante , tarile care impun respect din eRepublik.

Planuri

*In urma tensiunilor din ultima perioada consider ca luna aceasta avem nevoie de o diplomatie foarte buna pentru a remedia problemele cu alianta si vecinii , motiv pentru care nu se intrevede vreun razboi mare , cel putin nu unul initat de noi.

*Voi incerca imbinarea in guvern a tuturor partidelor si unitatilor militare pentru o comunicare cat mai buna si mai eficienta.
*Voi incerca reanimarea chat-urilor militare; o activitate mai mare pe chat-uri reprezinta o comunicare si mobilizare mai eficienta.

*Nu voi promite marirea bonusurilor si harta galbena dar nu neg ca voi profita in cazul ocaziilor favorabile.

*Deasemenea planuiesc revigorarea Ministerului Media ce a fost destul de absent ultimele luni.

Acestea sunt ideile in mare iar in cazul unor situatii neprevazute voi anunta populatiei prin intermediul Monitorului oficial.


Echipa

Am ales o echipa ce imbina atat experienta cat si dorinta de munca, o echipa unita. Imi voi asuma raspunderea pentru fiecare membru ales de mine. Garantez pentru fiecare , pentru orice decizie luata si imi asum orice eventuala greseala pe care o vom rezolva impreuna in cel mai scurt caz posibil.

CP: VampireA

Consilieri: 8-3=1 , turturica

Mo😨 Nicolletta

vMozi: Lucian82 , jupiter777

MoFA: googoodoll

vMoFA: Kelstein , OanaNicoleta

MM: - datorita absentei acestui minister in ultimele luni voi incerca un nou proiect denumit “Ministru pentru o zi” despre care veti afla in prima editie a MM

ME: - belzebut cel crunt , AlexVerdi

MO: - Trifu01 , Grosu dan , Alexandru Antonescu

BNR: - Vircati

*echipa nu este finalizata , unele nume noi vor aparea pana in data de 5 sau in cazul unei victorii.


Multumesc pentru timpul acordat, succes celorlalti candidati si ne vedem pe data de 5 la vot.

Cu respect VampireA.