[Brothers in Arms] Uniforma oficiala si Kill Rush!

Day 2,476, 02:37 Published in Romania Romania by Brothers in Arms Organisation
Ziua buna se cunoaste de dimineata!

Dragilor, zilele trecute anuntam lansarea unui concurs pentru alegerea uniformei oficiale a unitatii Brothers in Arms.
Cu aceasta ocazie am avut parte de nu mai putin de 12 uniforme propuse si supuse la votul nostru.
Prezentam top 3 uniforme votate in ultimele 72 de ore:

Locul 3:
Locul 2:
Si uniforma CASTIGATOARE - vinovatul :Multumim tuturor celor ce s-au inscris si au propus cel putin o uniforma. Va invit de acum sa purtam toti aceeasi uniforma, sub acelasi nume! 07


In aceasta saptamana, am avut un concurs fulger, un concurs de doar 3 zile, un tur de forta in care a trebuit sa ne organizam si sa dam tot ce avem mai bun - Kill Rush tournament
Va multumesc pentru mobilizare si pentru faptul ca ati inteles faptul ca toti luptam pentru UM, pe langa de premiile individuale. Multumim si prietenilor care au fost alaturi de noi.

Felicitari tuturor pentru locurile din Top 3 la 3 din cele 4 divizii:

Locul 2 pentru juniorii din divizia 1Locul 3 pentru divizia 2Locul 2 pentru zeii din divizia 4Locul 6 pentru seniorii din divizia 3, care si-au adus insa aportul impreuna cu celelalte divizii la ridicarea regimentului 1 in top 25 international:
Felicitari pentru locul foarte bun obtinut in Top 25 international pe regimente, impreuna am dus Regimentul 1 in primele 10 regimente la nivel international, pentru ca am dat dovada de disponibilitate, mobilizare si ambitie!o7 tuturor unitatilor militare care s-au mobilizat sau au ales sa isi ajute alti prieteni sa obtina rezultate de remarcat.

O duminica frumoasa va urez!


Luni, 01.09 defilare Brothers in Arms - Garda nationala!
Va asteptam pe chat #brothersinarms

http://www.erepublik.com/ro/article/-gn-defilare-bia-gn-1-sep-2014-2436760/1/20