eRepublik ma dezamageste din nou

Day 2,473, 05:21 Published in Romania Romania by AlexVerdi

Data: Miercuri, 27 August 2014 (Day 2,472)
Locatia: Romania, Bucuresti

Subiectul zilei:
Dezamagirile mele referitoare la eRepublik

Editor: AlexVerdi
No hai!

Salutare cetateni ai eRomaniei ! Inainte de toate v-as ruga sa votati articolul pentru vizibilitate si sa lasati un comentariu (trebuie sa fac si eu misiunea Jurnalist junior 😃), multumesc ! 🙂

Astazi voi aborda un subiect cunoscut de multi jucatori, si anume “piedicile” pe care ni le pune Plato. Puteam spune ca in urma cu o saptamana eRepublik se afla pe o linie de plutire, insa in ultimul timp am intampinat cateva probleme care poate unii nu le considera importante, dar pentru mine sunt 🙂.
Mai jos sunt asa-zisele probleme, in ordinea lor cronologica.

Problema nr. 1

Prima problema pe care am avut-o a fost legata de defectuosul modul PvP (Lupte de gherila). Stiu ca multe persoane au avut diferite bug-uri, insa tocmai pentru ca se intampla destul de frecvent ar trebui reparat acest segment din joc.

Acum sa va povestesc ce am patit eu … Am intrat intr-o astfel de lupta si, spre surprinderea mea, am avut norocul sa pic cu un jucator care nu a mai luptat in PvP si care avea in dotarea doar un pistol.

Dupa cele 20 de runde am castigat aceasta lupta, luand mare parte din wellness-ul adversarului si el reusind sa-mi ia doar 4 puncte din armura.

M-am dus la inventar sa ma pregatesc pentru o viitoare lupta de gherila, dar mare imi fu mirarea cand am vazut ca din setul de 3 grenade care se cumpara cu Gold si pe care l-am avut echipat la intrarea in lupta, am ramas doar cu 2, desi nu utilizasem niciuna. Totusi asta nu a fost tot … Casca mea de tip X care se poate castiga doar la Power Spin (ruleta) in loc sa aiba 8 armura asa cum are in mod normal, are numai 4.

Problema nr. 2

http://www.erepublik.com/en/main/latest-updates/0/169

A doua indignare am avut-o cand am aflat ca Plato a comis-o din nou, si anume a anulat o multime de voturi la alegerile pentru Congres de pe data de 25. El pune aceasta greseala pe seama unei erori de configuratie care a impiedicat furnizorul actual sa raporteze adresa IP reala a browser-ului care a accesat site-ul.

Adevarata problema este defapt nr. de locuri care poate au fost luate unui partid si date altuia. Plato, dupa indelungi analize, a considerat ca trebuie sa lase lucrurile asa cum sunt, spunand ca impactul erorii a fost minim … In mod normal, aceasta problema trebuia rezolvata ca mai apoi sa se faca o renumarare a voturilor.

Problema nr. 3

http://www.erepublik.com/ro/main/latest-updates/0/170

Si, in final avem si bonus … Plato ne-a trimis un mesaj tuturor prin care ne anunta schimbarea premiilor la Turneul “Kill Rush”, chiar spre sfarsitul acestuia !

Ei bine, draga Plato, care chipurile incerci sa ne motivezi sa participam la Turneul tau, cum crezi ca vei reusi daca introduci premii suplimentare abia acum cand regimentele care si-au propus inca de la startul Turneului sa ajunga in Top 25 International au deja un avans considerabil fata de celelalte care s-au aratat indiferente datorita premiilor oferite ?

Data viitoare gandeste-te din timp la premii inainte sa incepi un turneu !
Acestea fiind spuse, pun capat articolului si va doresc cat mai putine probleme in eRepublik 🙂 Va multumesc pentru atentie si nu uitati sa va abonati la ziar cei care inca nu ati facut-o 😃