Ez a versenymizéria és a Gama - grafikonokkal

Day 2,471, 23:42 Published in Hungary Hungary by kisborok
UPDATE: amit a cikkben írok, magyarázok, nem biztos információ. Ami biztosnak tűnik, hogy Gama lesz az egyetlen nyertese a versenynek. A kérdés az, hogy vajon 100%-át nyeri-e meg az össznyereménynek, vagy csak az 50%-ot.
UPDATE 2:
Day 2,472
Kill Rush rewards

After reading all the feedback from the players and carefully considering all the available options, we have decided the following regarding the Regiment Competition:

We will add to the Prize Pool an extra 25% of the total prize. This additional Gold will be divided equally between the first 25 Regiments that didn’t reach the first 3 Tiers (Gold, Silver and Bronze). Each member of these Regiments will get an equal share of the Gold. For the Regiments in the Mentions category (achieved at least 50% of the kills compared to the 1st Regiment), this will be a bonus on top of their normal reward.

The rewards of the Kill Rush tournament will be awarded during Day 2,477. Keep in mind that you will have to be in the winning Regiment when the prizes are awarded in order to receive them.

Kedves Játékosok!

Sikerült megértenem a ennek a Kill Rushnak szakaszokra/regimentekre vonatkozó részét. Ugyebár minden regimentek minden 1000 killje (1000 ellenfél elintézése) után 50 Golddal gyarapszig az össznyeremény.
Az össznyeremény a következő képpen oszlik el, attól függően, hogy az első helyezett killjeinek hány százalékát érték el az adott regimentek.
A nyeremény eloszlása:


Az első helyezett minden szeletből kap egy darabot. Az, hogy a többi mennyit nyer, attól függ, hogy az első helyezett sebzésének a legalább 50%-át elérik-e. Ebben az esetben jut nekik a nyeremény 5%-os szeletéből egy darab. Tovább nem is mondanám, mert 50%-os killszámot meghaladni nemigen sikerül a többieknek, így valószínűleg a Gama fogja a teljes goldmennyiséget megnyerni.
Íme grafikonokkal:
(első oszlopban látható a Gama killjeinek számának százalékai, a többi oszlopban pedig az látható, hogy a Gama killjeinek hány százalékát érték el a századok. 50-et kellen legalább elérniük, hogy legalább az 5%-on osztozhassanak.)
Adatok innen vannak: http://www.erepublik.com/de/main/leaderboards-damage?showRegiments=true
http://kepfeltoltes.hu/140827/rush1_www.kepfeltoltes.hu_.png


Itt pedig a járó goldmennyiséget ábrázoltam:
http://kepfeltoltes.hu/140827/rush2_www.kepfeltoltes.hu_.png


Kisborok voltam.

← ← ← A cikk itt ért véget. A továbbiak már nem tartoznak a témához, csupán reklám. → → →


Rengeteg cikk egy helyen - Melyik cikkeket is lehet még elérni?
http://erepublik.com/hu/article/2426517