[SPP-PG] Brothers in Arms - Together in Arms!

Day 2,461, 12:12 Published in Romania Romania by Praetorian Guard Org
Cine suntem noi?

Suntem una din cele mai vechi Unități Militare din România. Am fost aici în toate versiunile jocului. Am participat la toate campaniile României. Am fost alături de România și atunci când am cucerit lumea, am fost aici și când am fost șterși de pe harta eRepublik. Soldații Praetorian Guard au fost unii dintre cei mai de seamă ostași ai României. Apartenența la Unitatea Militară Praetorian Guard însemna onoare, determinare, corectitudine. Unitatea Militară Praetorian Guard a oferit eRepublicii președinți de țară (România, Franța etc), a oferit României persoane ca Miniștrii ai Apărării, Miniștrii Media și în alte funcții importante care au făcut cinste acestui grup minunat.

Însă a venit momentul pentru următorul pas, a venit momentul să privim în viitor și să ne mărim grupul. Nu suntem puțini cei care vedem o plăcere în a juca cot la cot cu cei de lângă noi, în a ne bucura împreună de realizările noastre atât individuale cât și colective - cât timp suntem ancorați în acest gând și comportament, suntem pe drumul cel bun.

De astăzi ia naștere o nouă Unitate Militară, ce reunește drumurile a două unități de tradiție în România: Praetorian Guard și Semper Pro Patria.
Ultimul concurs ne-a adus la un loc și ne-a adus oportunitatea de a rămâne împreună. Le mulțumim încă o dată tuturor celor ce au pus umărul la realizările noastre în acel concurs.
Suntem încrezători în acest nou proiect, în acest suflu nou menit sa mărească și mai mult activitatea celor doua unități, de acum una, dar și să aducă o organizare mai riguroasă și implicarea tuturor.

Brothers in Arms
For he who sheds his blood with me shall be my brother!
#BrothersinArms

În conducerea unității suntem toți, pentru că doar împreună putem face din această unitate una pe măsura așteptărilor.
Funcția de comandant, pentru moment, se va schimba lunar către: priviticerul, MrBogdan, ioaa, galadrael, dsturzoiu, ciufulitu, kubuntu, cristapah.

Întotdeauna am încurajat implicarea în cadrul unității și am susținut-o. Dacă nu ați făcut-o incă, niciodată nu e prea târziu, vă așteptăm! Dacă dorința de implicare există și ne ghidăm toți după aceleași principii, ajutorul și suportul celor experimentați este necondiționat!

Bucuria ne este mare atunci când un junior în ale jocului alege să ni se alăture - atât în SPP cât și în PG, s-a acordat mereu o atenție sporită noilor jucători și o vom face în continuare într-un mod mai organizat - vom continua un proiect al unității PG, Academia de Juniori, academie de care se vor ocupa kubuntu, aleena1, ALS23, B80KMR, mariust1 si sadfire.Stați asa, unde vă grăbiți cu felicitările? Nu a spus nimeni, nimic de uniforma… Ei bine, spunem acum:

- START CONCURS -

Concursul este adresat membrilor UM-ului. Aveți la dispozitie o săptămână 2463 - 2469 (deadline 23:59:59 e-ziua 2469) pentru a propune cea mai tare uniformă, cu cel mai tare design.
Propunerile le puteți trimite prin mesaj către ioaa - pentru centralizare și pentru a ne asigura că nu ne scapă niciuna.

După săptămâna de înscrieri, vom publica un articol cu toate uniformele propuse, pentru a vota și a ne decide care este “aleasa”. Până în momentul în care vom decide care este uniforma pe care o vom purta, pe stema unității va sta steagul României.
Premiul pentru câștigător este de 20 Gold, însă fiecare înscriere se va premia cu 30 arme q7!

Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi, să auzim de bine!

Salutăm inițiativa oamenilor care acum formează unitatea militară Dacia Immortalis - sunt un exemplu de urmat pentru toți cei ce vor evoluție la o scară mai mare!

Acesta este articolul publicat de pe org-ul SPP: [SPP-PG] Brothers in Arms - Together in Arms!

Comandamentul PG,
acum Comandamentul Brothers in Arms,
o7