Az 1000000 HUF-os állásajánlat

Day 2,454, 05:55 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Előző cikkemben kíváncsi voltam, hogy tudjátok-e, hogy mit lát a menedzser, miután kirak 1 millió forintos állásajánlatot a piacra úgy, hogy valójában nincs is ennyi pénze. (Nem sikerült elég jól feltennem a kérdést, hogy mire is gondolok, mit is várok. Ezért elnézést kérek.)

Nos amit lát a következő:


Nem kap semmi értesítést, hogy valaki is belépett volna hozzá dolgozni. Így arról sem kap értesítést, hogy dolgoztak volna nála, de nem volt elég pénze ahhoz, hogy kifizesse az illető bérét. Közben az ajánlat egyszer csak eltűnik.
Miért? Azért, mert amikor egy munkanélküli el akarja fogadni az ajánlatot, a rendszer leellenőrzi, hogy az ajánlattevőnek van-e egyáltalán ennyi pénze. Ha nincs, akkor egyszerűen törli az ajánlatot, a munkanélküli pedig nem lesz alkalmazott.(Régen engedte, hogy a melós belépjen, és melózással is próbálkozhatott, de jött az ismert értesítés a főnöknek, hogy nincs elég pénze a melós munkájának kifizetésére. Adminék persze látták, hogy elég sok kényelmetlenséget okoz ez a munkát keresőknek, így a belépés lehetőségét letiltották.)
A cikket azért is adtam ki, hogy kicsit gondolkodásra bírjam az embereket. Kíváncsi voltam, hogy kapcsolnak-e, hogy valójában mennyire is látszik az ajánlaton, hogy átverés. Ki az, akinek 1 millió HUF-ja lenne, ami több mint 5000 gold?

Kisborok voltam.

← ← ← A cikk itt ért véget. A továbbiak már nem tartoznak a témához, csupán reklám. → → →


Az 1000000 HUF-os állásajánlat
http://erepublik.com/hu/article/2422426