[UPDATED 2] Mit tegyek, ha a cikk kiadásakor a CSRF attack detected fogad?

Day 2,436, 12:17 Published in Hungary Hungary by kisborok
UPDATE 2: Előfordulhat, hogy nem működik a módszer elsőre, ezért is írtam még a 6. lépést is extraként, vagyis, hogy megismétlitek a lépéseket. Fontos lenne, hogy ha valakinél működik vagy épp nem működik a módszer, az legyen szíves hozzászólásban odaírni, hogy milyen böngészőt használ (annak is hányas verzióját), aminél jelentkezett a probléma.
Kedves Játékosok!

Még mindig probléma cikkíráskor a "CSRF attack detected" hibaüzenet. Mutatnám/mondanám a lépéseit a sikeres publikálásnak abban az esetben, ha ezzel állunk szemben:1. lépés: nyomjuk meg a böngészőnk vissza gombját.

2. lépés: mentsük meg a cikkünket, vagyis másoljuk át mondjuk a jegyzettömbbe, vagy valami szövegszerkesztőbe.3. lépés: a nyomjuk meg a vázlat elvetése/discard draft gombot, mely törli erepen a cikkünket ( a CSRF hibával együtt)

4. lépés: addig nem szűnik meg teljesen a hiba, amíg újra be nem töltjük a cikkírós oldalt:

5. lépés: a probléma megszűnt. Másoljuk vissza a cikket a szövegszerkesztőből/jegyzettömbből, és jöhet a publikálás.(6. lépés: ha mégsem sikerülne, ismételjük meg a dolgot kezdve az 3. lépéssel.)Remélem jó lesz.
Kisborok voltam.

Ja és még valami. Mielőtt megnézitek az utolsó két képet olvassátok már el ezt:


és igen, rohadtul felhúztam magam.


Kíváncsiak vagytok ennek a receptjére? Akkor szavazni szinte kötelező AdmiraIis ezen cikkére: Örök igazság a játékról:

Ha igen, akkor olvassátok el AdmiraIis hozzászólását. 😉