Toboroz a Láthatatlan Légió

Day 2,421, 12:36 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Ritka pillanatok egyike a mai. Ugyanis hosszú idő után Magyarország egyik legrégebbi katonai alakulata, a Láthatatlan Légió megnyitja kapuit. Mostantól lehet belépni a századba. Így aki nem tagja hasonlónak, csatlakozhat hozzánk.
Miért is szeretném/szeretnénk, hogy bővüljön a csapat?
Azért, mert szeretnénk olyan regimenteket(szakaszokat) létrehozni, melyek tagjai azonos divízióba tartoznak, és ezek élén pedig olyan szakaszparancsnokok (kapitányok) állnának, melyeket a tagok azért választanak, hogy az illetők vezessék, tájékoztassák a regimentet, szükség esetén a divíziónak megfelelő DO-t beállítsák.
A kommunikáció nagyrészt az üzenőfalon és cseten történne, szükség esetén üzenetek formájában történne kommunikáció a parancsnokok és a szakaszparancsnokok között, valamint a szakaszparancsnokok és a szakasztagok között. Szeretném, ha hatékony lenne az információlánc.
Elsődlegesen hasznos információval szolgálnánk ki a tagokat, ezzel segítve a boldogulásukat. Szükség esetén fegyverrel is ellátnánk őket. Főleg ha kicsikről van szó, de ez egyelőre még igényel némi fejlesztést, befektetést.
Visszahoznánk az esti közös ütéseket. Az eseménnyel növelnénk a harci kedvet valamint a csapatszellemet. 🙂
Természetesen van avatárunk is, de ennek viselése nem kötelező: Tehát aki szeretne csatlakozni a következő képre/linkre kattintva a század oldalára juthat, majd a csatlakozás gombbal csatlakozhat.


Kisborok voltam.
                             
Hogy minél több emberhez eljusson a cikk, lehet rá szavazni fent és reklámozni üzenőfalon:
Toboroz a Láthatatlan Légió
http://erepublik.com/en/article/2414300


Az első 245 cikkem eléréséhez katt ide: Kisborok cikkei ömlesztve
A legfrissebb 50 cikk és top 50 cikk képét, linkjét nyugodtan berakhatod az újságodba. A célja az, hogy egyetlen listán szerepelhessenek a cikkek, egyenlőbb esélyekkel, mint a játék főoldalán. Szóval hajrá, tegyük jobbá a média modult!
A kedves olvasók pedig nyugodtan kattintsanak rá, megéri. 🙂

Akarsz te is zászlószámlálót a cikkedben elhelyezni? Íme, hogyan teheted ezt meg:
Bátorságpróba* újságíróknak + cikklinkrövidítő
http://erepublik.com/en/article/2189687