[TMP] Strângere de fonduri + Proiect de ajutor

Day 2,412, 06:17 Published in Romania Romania by Forever with Matza


Data: Sâmbătă, 28 iunie (Ziua 2,412)
Locaţia: Sediul The Matza Party

Salutări, bine v-am regăsit și toate ălea bune!

Odată cu schimbarea conducerii, partidul The Matza Party își propune ca începând din luna Iulie să demareze un nou proiect, proiect ce își propune să îi susțină și încurajeze pe toți acei tineri membri și cetățeni care își dovedesc zi de zi activitatea și implicarea în cadrul eRomâniei.

În primă fază, parlamentarii TMP aleși în această lună s-au oferit să-și doneze goldul provenit din medaliile obținute. Totuși, pentru demararea acestui proiect avem nevoie de ajutorul tuturor membrilor care doresc să sprijine inițiativa. Puteți dona orice vă prisosește (food de orice calitate, arme de orice calitate, currency sau gold) către mib_boby, cel care a fost desemnat responsabil de această acțiune. Evidențele donațiilor vor fi ținute într-o manieră foarte strictă de trezorierul nostru, Comfortable Enema (ionesta).

Astfel, jucătorii care vor fi prezenți pe chat-ul TMP (#Matza) și se vor implica în activitatea partidului vor fi premiați săptămânal cu mâncare și cu tancuri.
La sfârșitul fiecărei săptămâni, parlamentarii noștri vor desemna fiecare câte trei membri care s-au evidențiat în săptămâna respectivă prin prezența și prin activitatea lor.

Mâțele vă cer ajutorul.

Ne și semnăm,
niște mâțe.