[TMP] Aristocratele pisici, în drum spre Parlamentul lui Cireșar

Day 2,408, 00:25 Published in Romania Romania by Forever with Matza

Salutări, bine v-am regăsit și toate ălea bune!

Așa cum deja ne-am obișnuit și cum foarte expresiv ne sugerează și titlul articolului, sfârșitul lunii marchează un nou transfer de ștafetă în cadrul Parlamentului eRomâniei, lucru care ne-a motivat și pe noi să ne pregătim din timp și să vă prezentăm câteva dintre mâțele înscrise în competiția electorală care se apropie.

Luna aceasta, echipa este formată din nu mai puțin de zece mâțe și motani care mai de care mai prietenoși și mai experimentați în ale politichiei. Aș îndrăzni să spun că, probabil, aceasta este chiar una dintre cele mai interesante echipe propuse de noi în ultimele luni.

Atunci când au fost "supuși" unei conversații amicale extrem de plăcute și întrebați de ce vor să ne reprezinte partidul în Parlamentul eRomâniei, cei zece ne-au răspuns:

Ivana Ika

"The Matza Party este singurul partid din eRomania in care am activat, mai mult sau mai putin. Pun accent pe coloana vertebrala a oamenilor si aici m-am regasit."

Comfortable Enema

"Daca e un cuvant care sa ma caracterizeze, acesta e consistenta. Mai ales cand vine vorba de greseli."

Sir Hoffa13

"Pentru a face o diferenta."

ngldaniel76

"Pentru ca inca sper ca modulul politic mai poate fi resuscitat si pentru ca nu votez/propun legi in necunostiinta de cauza, sau asa cred eu! 😛"

Domnisoara Ramo

"M-a provocat Sir Hoffa13."

wesley80

"Because I'm the best !!!"

mib boby

"Parlamentul României este o instituție puternică a țării noastre și ea este 'supremul garant al democrației și libertăților noastre de mâine'. (Principesa Margareta a României)

Consider că experiența mea politică poate aduce un plus acestei instituții. Am arătat în toate mandatele de parlamentar că sunt un jucător activ care propune și votează legi în interesul țării și că mereu vin cu idei noi. 😛"

The Aged and Eminent Tommiecat

" 'În lumea lor, ei fac ce vor.'

Așa cum bine v-ați dat seama deja, citatul aparține formației românești de muzică rock, Sarmalele Reci, și imortalizează perfect realitatea scenei politice atât de viu colorate din joc și din realitate deopotrivă.

Cel mai probabil vă întrebați acum de ce am ales tocmai aceste cuvinte și nu unele cu o tentă ceva mai jucăușă, tentă deja obișnuită în discursurile mele de motan deloc fioros...
Răspunsul nu este absolut deloc simplu, iar complexitatea acestuia constă tocmai în lipsa simplității sale: 'Am fost în multe lumi și le cunosc. O altă lume însă eu cam aș mai vrea. Deci, haideți, dragi prieteni, s-o facem lumea noastră!':3"

Jedi Obi Wan

"Pentru o eRomânie normală."

zZClawZz

"Sa sprijin interesele eRomaniei si ale matzelor."


Iată-ne ajunși la finalul listei de "pisici aristocrate" în drum spre Parlament. Nu îmi mai rămâne decât să vă invit să ne votați pe data de 25 iunie și să vă alăturați și voi mișcării noastre de promovare și înfrumusețare a eRomâniei.

Mă și semnez,
un motan deloc fioros.