Biserica eRomână - Povestim!

Day 2,397, 01:29 Published in Serbia Romania by Bebita999

Dupa cum a anuntat si OchiReci aici acesta este primul articol din cadrul proiectului “Povestim!” al Bisericii eRomane.

Toti cei care vor publica articole in cadrul acestui proiect vor fi recompensati garantat cu 1200 puncte de wellness si 12 arme q7. Dupa publicarea unui articol lasati link catre acesta in sectiunea de comentarii sau trimiteti un PM. Cei care considera acest proiect benefic pot face donatii catre userul meu.

Eu o sa incep cu o amintire placuta. Era cald afara, poate prea cald, in vara lui 2008, iulie 2008. Am fost abordat, nu mai stiu exact cum, de un anume eCetatean numit Victor Petrescu, care m-a invitat sa iau parte la o misiune secreta. Fiind pe vremea aia doar un pusti de liceu cu multa energie si cum eRepublik-ul era aproape la fel de plictisitor ca acum (atunci conta totusi daca ai niste timp si cunostinte deoarece puteai sa mai faci un ban din modulul economic) am acceptat fara ezitare.

Mai tarziu, spre sfarsitul lunii am aflat si eu in ce consta misiunea: primul PTO din istoria eRepublik-ului.

August 2008: Victor Petrescu castiga alegerile prezidentiale in Irlanda iar o buna parte din cei care l-au insotit au castigat locuri in congress. Pe vremea aia alegerile pentru congress se desfasurau sub forma parlamentarelor de la noi din RL, cu colegii electorale, fiiecare regiunea avea un congressman.

Toata operatiunea a fost organizata impecabil si cu multa minutiozitate, fiecare membru al gruparii stia unde, la ce ora si pe cine voteaza. Desigur ca au fost si contestatari ai acestei actiuni dar majoritatea au aplaudat reusita.

In acest fel lumea a inteles ca se pot face mai multe lucruri in acest joc decat wok, train, 5 fight-uri si heal la spital (daca era vreunul disponibil).

Au urmat si alte actiuni de genul, Pakistan, Bulgaria(esuat) si cea mai importanta: Indonezia, dar actiunea din Irlanda ramane in istorie ca primul PTO din istoria eRepublik-ului.