[Revista Presei] eZilele 2,390-2,392

Day 2,392, 12:02 Published in Romania Romania by Ministerul Media
Salutări și bine v-am găsit!

Se pare că, până la sfârșitul acestei luni, voi fi noul actual "prezentator" al revistei, revistă a presei care va funcționa în formatul cu care până la începutul primăverii eram deja obișnuiți.


"Viața pare a fi o succesiune rapidă de nimicuri ocupante."

• După cum probabil știți deja, Biserica eRomână și-a reînceput activitatea, iar liderii acesteia par a fi mai organizați și mai hotărâți ca niciodată. Ultima lor slujbă și mai multe detalii despre concursul pe care îl derulează puteți găsi în proaspăt publicatul articol de astăzi.

Dacă aveţi nelămuriri cu privire la mecanica jocului, tutorialele Ministerului Educaţiei vă stau la dispoziţie. Daţi un click aici.

Ministerul Apărării continuă să-i informeze pe militarii români în legătură cu luptele recomandate:
Ordine Ziua 2391
Ordine Ziua 2392

Ministerul Educației tocmai a publicat un prim articol de prezentare a noii echipe și odată cu acesta a lansat o invitație la concurs juniorilor. Mai multe detalii aflați aici!

• Cu concursul Ministerului Educației proaspăt încheiat și cu o nouă echipă la cârma eRomâniei, CirsteaIonut ne propune o nouă strategie militară cu acțiunea desfășurată undeva în Balcani.

• Botezat acum 6 ani "legionar", autorul articolului ne dezvăluie încă o dată originile pseudonimului său și se declară a fi prototipul perfect al unui 2-clicker total apolitic.
• Da, orgoliu. Hai sictir!
• La comitetul central al redacției "Ghilotina", "laudă-mă gură" alături de un prea cunoscut călău se prezintă victorioși după proaspăt finalizata expediție care i-a căutat pe tinerii titani... Nu, nu desenul animat. Felicitări!

• Cântec, păpădii, copil... frumos. Roman Daco împarte cu noi cel mai fain gând de săptămâna aceasta.
• Cuvintele care nu împrăștie trăiri sunt pierdute. Ei bine, ale lui reușesc să treacă de sticla ecranului. Brashoveanul își continuă povestea în stilu-i deja obișnuit.
Praful, adesea-n ochi și uneori prin păr, este laitmotivul ultimului poem publicat de talentata noastră notterosa.
• Tot în aria notelor artistice, sokm ne rimează despre leagănul îngerilor.
"Într-o căsuță albă cu multe ferestre, la marginea unei grădini, locuia o mică vrăjitoare care-și dorea să fie o zână bună, fie și numai pentru o zi."... Continuarea o aflați în pseudoaventura imaginată de deja menționata notterosa.

"Statistici, statistici și iar statistici." - Mare clasic al e-literaturii.

Fortele Aeriene Romane:
{FAR} NewWorldDay 2390 stats
{FAR} NewWorldDay 2391 stats
Praetorian Guar😨
Praetorian Guard STATS 2385 - 2391

[Revista Presei] eZilele 2,390-2,392
http://www.erepublik.com/en/article/2406719

Dacă doriţi să recomandaţi articole româneşti din alte e-ţări, să semnalaţi linkuri aiurea sau dacă aveţi sugestii şi reclamaţii, sunteţi rugaţi să folosiţi secţiunea de comentarii sau puteţi trimite un mesaj ministrului The Aged and Eminent Tommiecat.