[ME] Un nou inceput - AlexVerdi si Grosu Dan. Concurs

Day 2,392, 10:30 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei


No hai!

Salutare cetateni ai eRomaniei ! Inainte de toate v-as ruga sa votati articolul pentru vizibilitate, multumesc ! 🙂

Suntem la inceputul verii, alegerile prezidentiale abia s-au terminat, iar un nou cetatean ocupa functia cea mai importanta din stat. Pe aceasta cale ii uram mult succes si rabdare in urmatoarea luna lui VampireA si speram ca va aduce un plus tarii.

Astazi Ministerul Educatiei isi incepe activitatea, cu noi oameni in frunte. Echipa este formata din:
- ministru: AlexVerdi
- vice-ministru:Grosu Dan

Este primul meu mandat intr-o functie oficiala, de aceea va rog sa aveti rabdare cu noi, ne propunem sa facem o figura frumoasa.Publicarea unei serii de tutoriale legate de Modulul Militar.
Actualizarea unor articole vechi.
Concursuri pentru incepatori (pana in lvl. 30 / 10k Strength).
Explicarea ultimelor actualizari ale jocului daca este necesar.


Acestea fiind spuse, vom incepe cu un mic concurs pentru “pitici” (pana in lvl. 30 / 10k Strength). Va trebui sa scrieti intr-un articol ce va atrage la eRepublik, cum ati aflat de acesta, parerea voastra despre societatea actuala si ce ati avea de schimbat referitor la joc / jucatori.

Criteriile pe care ar trebui sa le urmariti:
a. Exprimarea coerenta;
b. Concis in idei;
c. Originalitatea;
d. Asezarea in pagina, design.

Toti participantii la concurs vor avea la dispozitie o saptamana incepand de azi (8 iunie 2014 / ziua eRepublik 2392) pentru realizarea articolului. Dupa publicarea lui in ziarul personal va trebui sa publicati link-ul acestuia in comentariu la articol.

In momentul in care se incheie concursul, voi publica un articol cu link-urile primite. Ne propunem ca fiecare Unitate Militara (UM) sa voteze printr-un reprezentant care sa lase un comentariu cu un clasament propriu in functie de preferinte. Daca 3 unitati mari vor vota consideram concursul validat. GN este de asemenea invitata speciala la votare.

Primii 3 “pitici” vor fi premiati in felul urmator:
Locul 1 - 9 gold;
Locul 2 - 4 gold;
Locul 3 - 2 gold.
De asemenea cei mai buni 5 debutanti in presa vor fi premiati cu cate 2 gold pentru investitia facuta in crearea ziarului.
Ii multumim cetateanului activ roman care a oferit donatia pentru concurs. Acesta a dorit sa isi pastreze identitatea anonima.

Cine doreste sa contribuie cu premii suplimentare o poate face aici:
http://www.erepublik.com/ro/citizen/profile/8380001