Upoznajmo eSrpske Heroje- SerbianLegenda vol.1

Day 2,348, 14:32 Published in Serbia Georgia by Crixus Ganicus

Poštovani i poštovane,

Od danas ˝Aloo Bre˝ će vas svake nedelje upoznavati sa najjačim i najbogatijim eSrbima.
Inspiracija za ovaj serijal članaka jeste bio SerbianLegenda koji je nadbio u ratu protiv ePoljske i bio prvi eSrbin koji je rešio uskršnju misiju, zato je i dobio počasno mesto da bude prvi u nizu eSrpskih heroja.

Čovek koji se ne eksponira javno niti se priča o njemu koliko bi trebalo, a trebalo bi. Čoveka kojeg sam dodao u prijatelje još davno tek onako, bez nekog posebenog razloga. Igrom slučaja sam u poslednje vreme online dobar deo dana i večeri 7-8+ sati dnevno. Nikada nisam video da spamuje zid ili smara sa porukama.
Međutim kada sam slučajno radio neki projekat gde sam brojao i računao štetu pojedinaca i nekih MU, zapalo mi je za oko ime SerbianLegenda, i koliko često čovek uzima BH medalje.

Da bude još interesantnije u mom prethodnom članku sam obećao 5 golda onom ko prvi završi uskršnju misiju, i eto ga javio se posle par sati od početka misije.
Tada sam prvi put kliknuo na njegov profil i imao sam šta da vidim 🙂

Lep profil zar ne ?! 😃

Tada sam mu poslao obećane golde, koje je odmah vratio, sa rečenicom : ˝Iskoristi ih u D1. Što sam i uradio, moje nadbijanje možete videti takođe u prethodnom članku 😃

Posle samo nekoliko poruka sam stekao utisak da je sjajan momak, vredan trošenja mog vremena za pisanje ovog članka, a takođe i vašeg za čitanje istog.

Pre nego što pređemo na mini-intervju pogledajte ove zanimljive slike

Takođe hvala mu što je našao malo vremana i da nam odgovori na par pitanja

1. Možeš li nam reći nešto više o RL sebi?

Aleksandar ( Vule ) rodjen i zivim u nemackoj

2. Koji je tvoj ultimativni cilj u igri?

U početku je to bila ekonomija... nju su upropastili pa sam tražio drugu
zabavu...kao što sam jedno vreme tlačio eBoru po bojištu...
Trenutno guram Acc ka lvl 200 (besplatan trening) pa za dalje moram videti


3. Da li si u ratu protiv poljaka ispucao sav svoj EB štek?

Jok!!!! ni približno 😛

4. Kako si napravio 43k ubistava u jednoj bitci?

Usavršio sam skriptu koju svi koriste.. ali je nisam postavio za download 😉

5. Kako vidiš sada i u budućnosti eSrbiju?

Sada vidim Srbiju u teškom rasulu, bez neke konkretne ideje i cilja, gde pozicija i opozicija ne sarađuju uopšte i zbog toga smo tu gde jesmo... ni savez nam ništa bolji nije.... a ni budućnost bliža se ne razlikuje od sadašnjosti! važno je u ovoj fazi... druženje i zabava na chatu i shautovima 😉

6. Provlačiš li karticu ili si free to play igrač ?

Pa igra mi je manje-više i vrsta hobija... ako izađem za vikend u provod i napijem se (to često radim) ode ladno oko 200€ ovde u nemačkoj... tako da mi je možda čak i zdravije sedeti kući i provlačiti karticu za eRep 😛

7. Kako vidiš sebe u eSrpskoj zajednici?

Na prvom mestu mi je moja MU... a pored toga mislim da se treba što vise družiti i šaliti po chatovima i shautima... bez obzira na nacionalnost. mnogo tu zabave i šale ima sa nasim susjedima ...

8. Šta bi naveo kao svoj najveći e-uspeh?

Deganžiranje ePoljaka na mars pre dva dana

9. Imaš li neku poruku za nove i mlade igrače?

Što pre da se uklope u neku zajednicu... predlažem bilo koju Vojnu Jedinicu.. tu mladi igrači dobiju mnogo podrske i pomoći u startu.


E sad ne bih ja bio ako bi se na tome završilo 😃
Iako mu ne treba ništa, i ima sve što mu treba, ipak bih apelovao na sve koji mogu i žele da mu daju neki simboličan poklončić tj. doniraju nešto u znak zahvalnosti za sve što je učinio za našu eSrbiju.