Templierii - Prezentarea candidaților lunii Aprilie '14

Day 2,346, 20:25 Published in Romania Romania by Templierii org
Bine v-am regăsit!

Nu este necunoscut faptul că e-politica republikană este formată dintr-o sumedenie de procese cu un foarte puternic caracter ciclic. Socot deci că sunteți deja obișnuiți cu sumedenia de articole politice care tind să apară și care vor apărea în pragul alegerilor parlamentare și prezidențiale. Având în vedere că actualul și deja vechiul legislativ a început să-și pregătească plecarea, este timpul ca și noi să ne pregătim pentru venirea celui nou. Fără să mai lungesc preambulul, doresc să le mulțumesc colegilor care m-au susținut în această lună și să prezint candidații recomandați de partidele Templierii și România Unită.

Acestea fiind spuse, mâine, 25 aprilie 2014, vă aștept să votați Templierii, să votați pentru ceea ce îmi place să numesc progres!

Candidații lunii Aprilie '14

s4ndu

"Sunt o persoană calmă, deschisă spre colaborări de orice tip și cu simțul umorului mult prea bine dezvoltat. Prefer să nu promit ceea ce nu pot realiza, iar principiile sunt o parte componentă a vieții mele de zi cu zi. În eRepublik sunt fost PP în 4 rânduri, de 9 ori congressman, iar pe partea militară sunt căpitan de regiment și vMoD în numeroase mandate. Pledez pentru binele eRomâniei indiferent de conducerea ei."

Zarvy

Zarvy este unul dintre jucătorii care a contribuit poate cel mai mult la eRepublik, promovând site-ul și aducând sute de jucători în joc. După 15 mandate de congressman și o activitate intensă pe câmpul de luptă lună de lună, Zarvy se prezintă din nou în fața dumneavoastră pentru a vă cere să îl votați.

Rebv4rw

"Pentru început, am 16 ani, sunt încă la liceu și pot spune că ador jocurile de strategie geopolitică, economică și militară! Îmi propun să continui să mă implic în acest joc și cu ajutorul vostru sunt convins că voi reuși multe în acest joc!"

Trifu 01

Unul dintre jucătorii care s-au implicat foarte mult în Academia Templieră, Trifu își propune ca luna aceasta să fie la fel de activ și să acționeze numai în interesul eRomâniei.

KristinaF

30 ani, mămică și foarte pasionată de modul de luptă Guerilla, Cristina este una dintre jucătoarele noastre care cu siguranță poate aduce un suflu foarte plăcut politicii.

ted75

Unul dintre militanții apropiaților noștrii, ted75 se luptă pentru adevăr înainte de orice altceva.

Stelistu96

"Aș dori ca luna aceasta să fac parte din echipa templieră pentru congres. Sunt destul de activ și îi respect pe toți cei care mă respectă. Nu sunt genul care să între în conflicte și de altfel încerc să fug cât mai departe de ele. Consider că principalul meu atu este experiența în ceea ce privește congresul, fiind de 8 ori membru al acestuia în trecut."

Doru Gradinaru

"În campanie voi sponsoriza cu sarmale."
Nemaiavând nevoie de o introducere, Doru este redactorul ziarului "Gazeta Nouă" și este foarte cunoscut pentru frumoasele sale editoriale din presă.


bogdan.69

Bogdan sau jmt, cum îl cunoaște marea majoritate, este un jucător activ al țării noastre care își dorește să ajute congresul și își propune să lupte pentru interesele eRomâniei.

Libra Ticu

"Jucător vechi, cu o istorie bogată și revenit de curând în joc, observ că jocul este un pic cam plictisitor și de aceea am nevoie să mă implic mai mult. Cum pe plan militar nu pot decât să fac zilnicul antrenament, nu îmi rămâne decât să încerc pe plan politic să mă afirm."

Mike13o6

Mike13o6... Mike sunt eu. Trecând prin mai multe funcții în trecut, m-am bucurat și încă mă bucur de o ascensiune extraordinară în politica e-românească și nu numai, ascensiune pentru care trebuie și vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă ajută și mă susțin în ceea ce îmi propun să fac.

MugurCosmin

Foarte bine cunoscut de toată lumea, Mugur este unul dintre cele mai vizibile personaje din partid. Cu toate că mulți vor sări în sus, socot că chiar dacă este atât de hulit, experiența sa va aduce un incontestabil plus echipei.

D00Py

Un alt personaj care are experiența de partea sa, D00Py, dacă vom reuși să ne atingem obiectivul, va fi cel care va aduce activitate și va face experiența de a fi congressmeni mai interesantă pentru cei tineri.

boloovan

Fiind un militar desăvârșit al unității militare din care face parte, boloovan ar putea să participe foarte activ în proiectele militare care vor depinde de aportul congresului.

Jean Luk Picard1

Jean Luk este una dintre imaginile interesante ale partidului. Totuși, pe cât de controversat este, credeți-mă că pe atât de rațional poate fi. Atât timp cât vom reuși să îi explicăm foarte clar motivele și dorințele noastre, cred că nu va reuși niciodată să ne dezamăgească.

Împreună pentru eRomânia!