UST - un nou inceput

Day 2,314, 06:14 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Alexandru Ioan Cuza BPR

Salutare!

Acum 2 zile scriam despre planurile mele ca PP in BPR. Cine stia ca a doua zi, stind pe chat cu membrii de partid, avea sa apara ideea crearii unui nou partid, pentru a nu depinde de cineva. Decizia a fost luata in aceeasi zi si iata ca a aparut partidul UST – UNITI SUB TRICOLOR. Prin aceasta actiune ne-am debarasat total de trecut si vom privi doar inainte. Membrii BPR-ului care au fost dezamagiti de actiunile recente ale unui « personaj », au parasit acest partid si s-au alaturat respectiv UST-ului.

PP in aceasta luna voi fi eu, ca urmare a votului de cand eram inca in BPR. In linii mari, obiectivele raman aceleasi :
1.Crearea unui statut al partidului;
2.Implicarea activa a membrilor UST pe chat-ului oficial #UST. Astfel vom fi o echipa mai unita;
3. Propunerea unui membru propriu pentru CP, sau in anumite circumstante sustinerea unui candidat extern.
4.Organizarea actiunilor sociale si militare: concursuri de creatie, defilari etc...
5.Propun,desigur daca se vor gasi fonduri,sa cream un formular pe care membrii pot sa-l completeze odata pe zi pentru a primi echipare;
6.Mentinerea relatiilor prietenesti cu partidele comunitatii moldovenesti.
7.Implicarea membrilor in presa autohtona, fara insa, a folosi insulte si a face troling.

UNITI SUB TRICOLOR nu va interprinde provocari la adresa altor partide si nici nu va fi participa in scandaluri politice. Totodata, el va continua promovarea idealului sfint al neamului nostru, Unirea cu Romania. Prin aceste cuvinte ma refer la colaborarea celor doua state infratite, stiind bine ca domeniul tehnic al jocului nu permite UNIREA.

Vreau sa folosesc acest articol pentru a invita membrii BPR ce sunt de acord cu vizunile noastre si nu pot sa taca si sa suporte atmosfera de acolo, in partidul UST care le va asigura placerea de a juca eRepublik.
Insa nu inseamna ca doar ei sunt bineveniti. Toti care sunt de acord cu deciziile, viziunile noastre, sunt asteptati cu ospitalitate de intreaga echipa.
Link partid

Cam atit am avut sa va spun.
Scurt,clar si cuprinzator))