Votati Alex Craciun si eUGD

Day 162, 23:25 Published in Romania Romania by Alex Craciun

Prin acest mesaj imi lansez candidatura pentru presedintia eRomaniei, din partea partidului [a url=http://www.erepublik.com/party-661.html]eUniunea Gamerilor Democrati[/a].
Sa mergem direct la masurile pe care le voi lua daca voi fi ales presedinte:
Cu totii jucam acest joc din dorinta de distractie, ne distram castigand, castigam recuperandu-ne teritoriile care acum fac parte din Bulgaria, Cadrilaterul si Ucraina, partial Bucovina. La pachet cu Bulgaria vom avea si Ungaria, multi dintre voi asteapta asta. Vom recupera aceste teritorii prin orice mijloace care ne stau la indemana!
Voi continua sa integrez noii jucatori in societatea noastra pentru a-i pastra alaturi de noi, ei vor fi indrumati spre a citi regulile jocului, tutorialele.
Vom descuraja deschiderea de noi firme, in schimb vom incuraja Bursa de Valori. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca numai avand corporatii mari, cu zeci de angajati la fiecare firma, la care oricine poate fi actionar, putem ajunge una dintre marile puteri din Erepublik. Doar in luna aprilie din Romania au disparut peste 1500 de gold, mai mult de jumatate din goldul intrat, pentru alcatuirea de noi firme, toti acesti bani ar fi putut merge catre alcatuirea unor corporatii care sa domine pietele externe. Desi suntem pe locul 6 ca numar de locuitori, suntem pe locul 8 la economie si pe locul 3 la numarul de firme. Cetatenii trebuie sa inteleaga ca Erepublik este in primul rand un simulator economic si daca nu vom fi pe primele locuri in topurile economiei mai tarziu nu vom mai fi deloc.
BNR va avea un rol mult mai activ in reglarea cursului valutar, intr-o economie in plina crestere rolul bancii centrale este de a proteja economia de speculatiile monetare. BNR va reactiona prompt la orice incercare de a duce cursul RON mai sus decat este deja. O moneda foarte scumpa nu inseamna o moneda buna. Trebuie sa protejam exportatorii, trebuie sa lasam noii intrati in joc sa-si cumpere o casa. In acest sens vom lansa si un program de subventii pentru achizitionarea de case, subventii de care vor beneficia cetatenii foarte activi.
Banii din vistieria Romaniei vor fi pusi la lucru, vom face speculatii monetare cu ajutorul si prin intermediul producatorilor romani.
Producatorii romani vor fi protejati de avalansa de importatori prin marirea taxelor vamale, daca va fi nevoie si prin marirea TVA, exista mijloace de returnare a TVA-ului catre cumparatorii de marfa romaneasca. Asa vom proteja si Romania de o alta cale importanta de disparitie a goldului. Producatorii romani importanti vor fi ajutati sa exporte, vom incheia contracte prin care ne vom obliga sa platim licentele de export, dar producatorii nostri vor fi obligati sa vanda anumite cantitati minime pe pietele respective.
O masura foarte importanta va fi introducerea Codului Muncii, legea va proteja angajatii si angajatorii, va stabili salarii minime, dar si perioade minime de ramanere in firma. Vom cauta cai pentru eliminarea evaziunii fiscale.
Vom micsora cu siguranta impozitul pe venit pentru cei care lucreaza in industria de food si vom reanaliza impozitele din celelalte ramuri.
Ministerul de Externe va deveni mult mai activ, va avea si un rol in domeniul economic, va cauta piete de desfacere optime, va face pasi importanti pentru semnarea tratatelor economice oportune.
Vom trece la alcatuirea Codului Penal, vom pune in practica masurile cuprinse in Constitutie.
Activitatea mea ca presedinte va fi transparenta, orice masura importanta va fi supusa dezbaterii publice.
Risc deja sa va plictisesc, asa ca mai adaug ca tot ce s-a facut bine pana acum, Garda Nationala, Ministerul Invatamantului, va fi continuat.
Va invit sa votati schimbarea din bine in si mai bine a eRomaniei, sa ne dati o sansa si veti vedea ca partidul [a url=http://www.erepublik.com/party-661.html]eUGD[/a] nu va dezamagi niciodata cetatenii Romaniei daca acestia il vor responsabiliza! E foarte important sa ne dati congresul, o parte dintre candidatii nostri sunt cetateni noi, dar cetateni pe care ne putem baza, e si mai important sa ne dati presedintele!
Votati [a url=http://www.erepublik.com/profile-151182.html]Alex Craciun[/a] si [a url=http://www.erepublik.com/members_list-0-661.html]lista eUGD[/a] pentru congres!

p.s. UGD Grup nu va fi ajutata in niciun fel de catre stat pe perioada eventualului meu mandat. Puteti citi despre intentiile noastre si in articolul colegului meu [a url=http://www.erepublik.com/article-236142.html]Aty[/a]
p.p.s. Alegerile se desfasoara aici: [a url=http://www.erepublik.com/elections-1.html]URNE[/a] Nu uitati sa votati si pentru congres imediat dupa ce votati pentru presedinte!