Academia Templieră

Day 2,274, 00:18 Published in Romania Romania by The Aged and Eminent Tommiecat

o7 eRomânia! o7 români!

Templierii au fost întotdeauna o unitate militară unde jucătorii mai tineri au putut găsi o comunitate în care au primit ajutor și sfaturi. Organizarea pe divizii impune o abordare mai specială pentru jucătorii aflați la început de drum. Academia Templieră este o alternativă pentru toți jucătorii eRomâniei care sunt la început de joc.

Academia Templieră funcționează ca un regiment special al UM Templierii, regimentul 30. Ajutat de o echipă de mentori cu experiență în joc, căpitanul regimentului este cel care coordonează întreaga activitate a Academiei.

Sunt bineveniți jucătorii aflați în divizia I, prezenți în fiecare zi atât în joc cât și pe chat, jucători care doresc să învețe jocul și să devină jucători puternici și de bază pentru diviziile superioare. În plus, aici jucătorii nu vor învăța doar militărie, ci vor primi și informații despre modulul economic.

Obiectivele Academiei sunt:

- Creșterea unor divizii 2 și 3 puternice, formate din jucători cu strenght mare, capabili să câștige luptele la aceste divizii;
- Educarea jucătorilor în toate aspectele jocului, pentru a se putea auto-finanța după ce absolvă Academia;
- Creșterea unei elite a eRomâniei sub toate aspectele, promovarea implicării în comunitate, a bunului simț și a cooperării între toate UM-urile.


Condițiile de intrare în Academie sunt următoarele:

- Nivelul jucătorului trebuie să fie maxim 23;
- Candidatul trebuie să susțină un interviu live prin intermediul Google Talk sau Skype, pe un cont real (nu unul inventat special pentru joc);
- Jucătorul trebuie să prezinte suficiente indicii că nu este o clonă.

Odată cu intrarea în Academie, recruții sunt de acord cu:

- Prezența zilnică în joc și pe chat pentru a lucra și a se antrena;
- Transmiterea zilnică mentorului de printscreen-uri cu paginile de companii, antrenament și depozit;
- Executarea întocmai a ordinelor de luptă și antrenament. Nu se dorește nici măcar un ff în afara ordinelor Academiei.

Evident, beneficiile pe care le oferim sunt pe măsura obligațiilor:

- Sfaturi zilnice pentru o creștere economică și militară primite de la un mentor dedicat.
- Echiparea zilnică cu rachete pentru a putea crește în putere fără a primi prea multă experiență. Deasemenea, atunci când va fi nevoie, vom suplimenta echiparea cu hrană și arme pentru a putea fi făcută creșterea în nivel.
- Toți recruții vor avea o putere de minim 7000 înainte de a atinge pragul de experiență pentru a trece în divizia a 2-a (nivel 25).

Cei care doresc să facă parte din Academia Templieră pot trimite un PM coordonatorului Academiei sau pot intra pe chat-ul nostru pentru a începe discuțiile și pentru a programa interviul premergător admiterii.


Odată cu retragerea (sperăm noi, temporară) a primului coordonator al Academiei, Cat76 și până când îl vom avea din nou alături, iată noua conducere a Academiei Templiere, formată în principal din jucători care au crescut aici, deci știu cel mai bine cum să ajute colegii mai noi.

Nicolletta și KJM27 vor lucra în echipă.

Nicolletta va fi căpitanul Regimentului 30, regimentul jucătorilor din Academie. Ea se va ocupa de promovarea Academiei și de aducerea de noi jucători. În același timp, orice jucător care va dori să se alăture Academiei va susține un interviu cu Nicolletta, aceasta fiind persoana de contact în relația dintre Academie și conducerea UM Templierii.

Cel de-al doilea coordonator, KJM27, va fi coordonatorul șef pe segmentul militar. El va fi cel care se va ocupa de achiziționarea de arme pentru rachete și tot el va fi cel care va coordona mentorii informandu-i despre luptele principale în care juniorii trebuie să lupte.


Viitorul eRomâniei este în mâinile generațiilor care vin și le suntem datori cu tot ajutorul pe care îl putem oferi.