HRVATSKI NACIONALNI DEMOKRATI

Day 2,267, 13:19 Published in Croatia Croatia by Anton1998000

Hrhvatski Nacionalni Demokrati
2267 day of the New World

eHrvatska od danas postaje bogatija za jos jednu političku stranku. Da li nam je još jedna politička stranka potrebna ili višak samo će vrijeme pokazat.
Ali jedno je sigurno, a to je da više-stranačje je blagodat demokracije eHrvatske i svakako se treba poticat.
Na novim temeljima eHrvatske u sadasnjem trenutku rađanje još jedne "desne" stranke samo otvara prozor novim svjetonazorima i idejama koje mogu dat veci prosperitet u eHR. Iako u početnim fazama HND-u se još ne nazire parlamentarna budućnost, HND će se posvetiti u ostvarivanju koalicija sa već etabliranim strankama na političkoj sceni eHR. HND se javlja kao stranka "nove" domoljubne desnice koja je malo liberalnijih uvjerenja nego neke druge domoljubne stranke, ali sa također čvrstim korjenima u domoljubnim osnovama eHR.
HND je stranka desnog centra čije ćemo početne planove iznjest u ostatku teksta.


PLAN 4 je temeljni plan koji HND planira sprovest kroz određeno vrijeme uz pomoć lobiranja i ostalih sredstava.


1.Vraćanje matičnih regija u ustavno-pravni poredak eHR

HND razumije i podržava priliku osvajanja Indije i ostvarivanja nužnih kolonija, ali sada u ovom trenutku smatra da je krucijalno vratiti većinu ili sve regije matične eHrvatske u njen ustavno-pravni poredak. Time ne samo da ćemo lakše privući nove eHrvate već i moramo revitalizirat gospodarstvo u tim regijama i političku kontrolu. HND planira pomoći u ovom dijelu sa svojim budućim vojnim ogrankom koji će surađivat sa HV-om u oslobađanju matičnih regija.


2.Povećanje konkurentnosti gospodarstva i poticanje istog
HND se također zalaže za poticanje eHrvatskog gospodarstva i ekonomsku stabilnost zemlje. Zalažemo se za sprovođenje odgovorne ekonomske politike. U svrhu poticanja gospodarstva i prihoda u državni proračun podržavamo i nova osvajanja s ciljem gospodarskog boljitka eRH. HND planira poticati mlade poduzetnike i ostale građane na osnivanje obrta i poduzeća kroz savjete, medije ili u nekim slučajevima donacije. Zalažemo se za zadržavanje sadašnje stabilne porezne politike koja čini naše gospodarstvo konkurentnim i sigurnim, a također i za radnička prava. Stabilni tečaj kune je jedan od primarnih ciljeva ekonomske politike HND-a.


3.Baby boom
Jedino što eHrvatsku čini jakom jesu i njeni ljudi. Povećanje broja ljudi ekvivalent je i povećanju jačine lijepe naše. HND planira kroz mnoge razne programe raditi na postizanju "Baby booma" s ciljem znatnijeg povećanja broja građana što nam je jedan od važnijih ciljeva. Kroz razne donacije i mentor programe nadamo se da ćemo dovesti nove i kvalitetne generacije u eRH koje će i naše društvo činiti mnogo kvalitetnijim za živjet.
"MLADI SU NAŠA BUDUĆNOST"


4.Saveznistva
Najvažnija stvar za koju će se HND zalagat u vanjskoj politici jesu savezništva bez kojih naša budućnost u eSvijetu postaje nesigurna. HND će se zalagat za obnavljanja savezništava sa starim prijateljima i također pronalaženje novih. Također uzimamo u razmatranje i mogući ulazak u neki savez, ali samo ako je od izričitog interesa za eRH a nikako na uštrb. U današnjem svijetu ratovanja i konstantnih nemira savezništva su razlika između dominantnih država i onih inferiornih.


KRAJ PLANA


Klikniteovdje za odlazak na stranicu stranke
Dan 2,267 Feb 03