[UPDATE] Miért "ne" hagyjuk, hogy Hupi nyerjen?

Day 2,238, 10:30 Published in Hungary Hungary by kisborok
UPDATE: a cikkben a játékosok figyelmét szerettem volna felhívni arra, hogy ne szavazzanak fékekkel. Xavier Sorc pedig nem fékel, és a cikkemben sem akartam ilyet állítani. Aki esetleg félreértette, attól elnézést kérek.
Kedves Játékosok!

Bármennyire is nagy a kényszer a fékes szavazatokra, akkor se tegyétek meg Xavier Sorcot elnöknek. Ha mégis megteszitek, azt bizonyítjátok, hogy olyan emberek vagytok, akik nem megengedett eszközökhöz nyúlnak csak azért, hogy nekik jobb legyen. Igen nekik, mivel ha az országgal törődnének, akkor az embereket győznék meg, nem pedig a saját igazukat erőltetnék másokra.

HUpakolasnak kell nyernie. Miért? Mert rendkívül sok ember szeretné, hogy nyerjen. Azon kívül még ezért:Tehát nincs ideje arra, hogy elnöki teendőit ellássa.

Nem tudom, hogy fék szavazatok miatt-e vagy valaki hülyesége miatt-e, de Xavier Sorc csak nem akar lemaradni. Nem tudna ő elnök lenni, ahogy azt írta is a saját cikke alatt, amit ide is beraktam.

Higgyétek el, kell eMagyarországnak, hogy egy hónapig az Uralkodó, vagyis HUpakolas legyen az élén. Akármi történik, nem lesz világvége. Sőt. Kell kis szünet azoknak, akik eddig túlságosan kivették a részüket az ország irányításában. Ideje, hogy egy hónapra valami más következzen. Tessék felfogni kis pihenésnek. Mely után újult erővel folytatódhat minden tovább.

Szóval kérlek benneteket, ne legyen csalással egy olyan játékos elnök, aki nem is tudna elnök lenni.

Én HUpakolasra szavaztam. Az emberre, aki mert nagyot álmodni (1658. napi kampánya során):Aki egyetért abban, hogy kell változás, az kérem kövessen ebben.Rendkívül sokat tett a játékosok szórakozásáért. Hihetetlen tehetséggel használja a média modult. Egyik legnépszerűbb játékos.
Sokban segítenétek, ha egyik nagy álmát megvalósítanátok a szavazatotokkal.

Köszönöm a figyelmet!

Kisborok voltam.


Hogy minél több emberhez eljusson a cikk, lehet reklámozni:
[UPDATE] Miért "ne" hagyjuk, hogy Hupi nyerjen?
http://erepublik.com/hu/article/2359842

             
A legfrissebb 50 cikk és top 50 cikk képét, linkjét nyugodtan berakhatod az újságodba. A célja az, hogy egyetlen listán szerepelhessenek a cikkek, egyenlőbb esélyekkel, mint a játék főoldalán. Szóval hajrá, tegyük jobbá a média modult!
A kedves olvasók pedig nyugodtan kattintsanak rá, megéri. 🙂

Akarsz te is zászlószámlálót a cikkedben elhelyezni? Íme, hogyan teheted ezt meg:
Bátorságpróba* újságíróknak + cikklinkrövidítő
http://erepublik.com/en/article/2189687