[Nukeru] Candidatura oficiala

Day 2,206, 17:20 Published in Romania Romania by Nukeru
Salutare Romania,

Probabil cei mai multi dintre voi ma cunoasteti drept unul dintre fostii Guvernatori ai BNR, datorita celor 2 mandate consecutive pe care le-am avut la institutia respectiva, in perioada 6 septembrie – 5 noiembrie, anul curent. Daca stiti asta, e posibil sa stiti si de asocierea pe care am creat-o intre caracterul meu, Nukeru, si Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR din RL. Cel putin asa sper 🙂. Pe langa activitatea de la BNR, mai pot spune ca in ultimele 6 luni am facut de 3 ori parte din Congress-ul Romaniei.

Din punct de vedere militar, cariera mea se leaga aproape in totalitate de apartenenta la unitatea militara Fortele Aeriene Romane, sau pe scurt: FAR, locul unde am petrecut mai bine de 2 ani din e-viata.

Ca o mini-declaratie de avere, pentru o mai mare transparenta, va pot spune ca pe cont am 3 firme de food q2 si 5 firme q3 de FRM plus suma de 206 gol😛 http://prntscr.com/28s9kh .

Dupa aceasta scurta descriere, o sa revin acum, cu permisiunea voastra, la subiectul principal al acestui articol. In aceasta luna voi fi unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale, fiind propus de catre Brainstorming Party. Pe langa suportul Brain, partidul din care fac parte, mai beneficiez de sustinerea a 6-a partide: The Matza Party, Alianta, Partidul Liberal, eUniunea Gamerilor Democrati, Partidul Roz si The Group Party.


Echipa guvernamentala alaturi de care candidez este urmatoarea:

Mo😨 Claudiu976
vMo😨 white lion1973, Ghostuletz, Mihai Ch, ion-voda, Little_Hobbit

MoFA: googoodoll si turturica
vMoFA: vladb si Ovidiu Sky

BNR: Nukeru*

ME: Silv1u20

MM:
Alina V, daliahme si Razvvy

* Am decis ca ma voi ocupa personal de BNR, pentru a preveni eventualele probleme in administrarea fondurilor tarii.Planul pentru luna urmatoare:

Militar:
Schimbarile implementate de admini in ultima luna au zadarnicit eforturile noastre de a tine Bulgaria fara congress. Dar trebuie sa mergem inainte si sa incercam sa ne adaptam cat mai repede la noile reguli. Din ce am observat, bonusul de determinare este de 1.05 dupa 30 de zile de ocupatie, 1.13 la 45 de zile, si 1.32 la 60 de zile. Dar evident, nu putem sa nu luam in calcul si fondurile de care dispun vecinii de la sud de Dunare, aproximativ 5.500.000 cc. Suma este de aproape 9 ori mai mare decat rezervele noastre, de aproximativ 640.000 cc. In orice situatie, mentinerea regiunilor core va constitui principalul obectiv, incercand in acelasi timp sa profitam de posibilele oportunitati care se vor ivi.

Externe:
In contextual actual, ramasi cu doar o singura mare alianta la nivel global, TWO, dar care si aceasta se zgaltaie din temelii, trebuie mai mult ca niciodata sa punem accent pe dipomatie. Relatiile cu aliatii actuali trebuie sa fie cat mai stranse cu putinta si, in acelasi timp, trebuie sa fim deschisi sa colaboram cu alte tari. Romania trebuie sa utilizeze toate parghiile disponibile pentru a obtine o pozitie cat mai buna de pe care sa negocieze la o eventuala restructurare generala a sistemului de aliante.

Economic:
Modul in care s-au cheltuit fondurile in ultimele 2 luni s-a dovedit a fi nesustenabil. Trebuie sa existe o corelatie pozitiva intre nivelul taxarii si cel al cheltuielilor.
De asemenea, daca va fi posibil, se vor incerca negocieri pentru marirea bonusurilor existente.


Uniti suntem mai puternici! Doar asa putem duce Romania acolo unde ii este locul!

Cu sinceritate, al dumneavoastra, Nukeru.PS: Veau sa multumesc celor care au inteles ca precedentul meu articol a fost un pamflet si l-au tratat ca atare.