Kérés a képviselők, képviselő jelöltek, pártelnökök felé

Day 2,205, 01:15 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Képviselők, Képviselő jelöltek és Pártelnökök!

Megjegyzés: A cikk azért írodott, hogy felhívja a figyelmét a képviselőknek, pártelnököknek. A gondolatok már hónapok óta megfogalmazódtak bennem, és most egy apróbb esemény (gazdaságot érintő törvényjavaslat) volt az, ami megadta az apró lökést, hogy megírjam, jövőbeli impícs, NE, vagy hasonló javaslatok benyújtásának körülményeire figyelmeztetve titeket.
A konga elég fontos törvényekről tud szavazni.
Fontos, hogy a képviselők tisztában legyenek ezzel. Ha meg akarnak szavazni valamit, ahhoz a többség (szükséges többség) támogatása szükséges. Ezért elkerülhetetlen a csapatmunka, az egymással való kommunikáció.
Bár 1-1 ember nem képes megszavazni törvényeket, a benyújtásukkal időponthoz kötött tervek, főleg hadügyi tervek megvalósulását akadályozhatják. Illetve az egyik szintén fontos javaslat a impícs (Bizalmatlansági indítvány az elnökkel szemben), melyet 7 nap elteltével (!) lehet újra beadni.
Ha csak 1 konga képviselő is nem képes ezeket tiszteletben tartani, árthatnak az országnak. Növelheti a cselekedetével/cselekedeteivel a belső feszültséget. Illetőt meg is utálhatják egyesek esetleg sokan.
Saját maga érdeke, hogy ne egyszemélyes hősként akarjon elérni valamit, hanem tényleg tegyen azért, hogy a benyújtandó javaslata a többi képviselő által támogatott legyen, és tisztában legyen a javaslat körülményeivel valamint következményeivel.
A konga képviselőség nem csak abból áll, hogy javaslatokat nyújtunk be, hanem megfelelően előkészítve (sikeres) javaslatokat nyújtsunk be.

Ezért kérnélek titeket, képviselő jelölteket, hogy ezt szem előtt tartva jelentkezzetek jelöltnek.
A jelen képviselők ezeket figyelembe véve végezzék munkájukat.
A pártelnököket pedig arra kérem, hogy tessék rákérdezni, hogy tényleg komolyan gondolják-e a jelöltek az indulást, valamint tessék tisztázni velük az elveket (nem házszabályra gondolok, hanem a józan ész diktálta elveket).
A képviselőnek tisztában kell lennie(javasolt), hogy egyes társaik bizonyos szabályokat követnek (házszabály). Ha nem is akarja követni ezeket, tudnia kell a szabályok a javaslataira és cselekedeteire vonatkozó részeit.

Köszönöm a figyelmet!

Kisborok voltam.

Kérés a képviselők, képviselő jelöltek, pártelnökök felé
http://erepublik.com/hu/article/2348118