[PG] Reformă + Ordinul Praetorian

Day 2,171, 13:02 Published in Romania Romania by Praetorian Guard Org
Bună seara şi bine v-am găsit scorpionilor!

Pe data de 23 septembrie 2013, s-a produs o schimbare în cadrul unităţii. Văzând că lucrurile nu mai merg, că mulţi au început să se lase de joc din cauză că s-au plictisit şi că dacă au ajuns la gradul de God of War modulul militar se opreşte, am avut curajul să schimbăm toate acestea şi să readucem renumele de “cea mai organizată unitate militară din România”. Odată cu “pensionarea” celor doi comandanţi (cristapah şi Fabuolos), PG-ul a trecut printr-o serie de reforme:

1. Reintroducerea defilării
Între ora 21.00 şi 21.30 cine este prezent pe channelul unităţii va primi pe lângă echiparea zilnică de 5 arme q7 încă 2 arme q7. La ora 21.30 vom defila şi vom face ravagii pe câmpul de luptă.

2. Schimbarea conducerii unităţii:

Comandant suprem: dsturzoiu
Comandant: mib_boby
Ofiţeri de recrutare: dsturzoiu, mib_boby, xcipax

3. Responsabilizarea căpitanilor de regimente, astfel ei vor avea rolul de a:
- participa la pregătirea strategiilor împreună cu conducerea PG;
- instrui soldaţii;
- (uneori) echipa soldaţii;
- avea un mesaj comun cu toţi membrii regimentului pentru a comunica mult mai uşor informaţiile importante;
- schimbarea daily orderului, în cazul în care comandanţii nu sunt online.
Observaţie: Căpitanii vor fi aleşi de către conducerea PG.

4. Modificarea regulamentului intern.
Îl găsiţi aici: link.

5. Ordinul Praetorian - ordin dat azi 30 octombrie 2013.

Văzând că este nevoie de o schimbare, cristapah şi Fabuolos, au hotărât să predea ştafeta mai departe intrând în 2 clicker, deoarece viaţa reală nu le mai permite să activeze în cadrul unităţii. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru munca depusă în cadrul unităţii, pentru că au fost acolo să ne ajute mereu când am avut nevoie, au stat până târziu pentru a avea grijă de noi ca să avem de toate când pornim la război.

Astfel astăzi se decernează Scorpionul de Aur cu Coroană lui cristapah şi Fabuolos cu ocazia retragerii lor, în semn de recunoştiinţă pentru munca depusă în interesul Praetorian Guard. Nu vom uita niciodată devotamentul de care aţi dat dovadă. Tot ce este frumos se termină prea repede şi rămâne doar o amintire, însă o amintire plăcută ce merită păstrată în suflet.
PRAETORIA SEMPER VICTOR!!!
Cu stimă,
mib_boby