Predsjednik Crne Gore – treće obraćanje

Day 2,161, 06:11 Published in Montenegro Serbia by Bogi


Pozdrav sunarodnici.

Vrijeme za redovno obraćanje. Ovo će biti kraće od prošlog, s obzirom na količinu događanja bitnih za nas.U toku proteklih nedjelju dana smo zaradili 10.378 MEP-a, što je dovoljno novca za jedan MPP. Možete vidjeti kako je priliv novca tekao po danu:Dakle, zaradili smo ukupno 10.378 MEP-a za period od 7 dana i 16 sati, što je u prosjeku 1.354 MEP-a po danu. Od toga je 9.724 MEP-a prebačeno na org Ministarstva ekonomije, a 113 MEP-a na org Ministarstva informisanja, kako bi se i ovaj org mogao koristiti za obrtanje novca.

Za udar za Rumuniju smo potrošili 200 MEP-a za selidbu i kupili 100 tenkova za udar, od čega je potrošeno 67, a 33 su ostala kod Shona. Ukupna potrošnja za udar:

200 cc za selidbu + 100 tenkova za udar po 11 cc (potrošeno 67) = 200 + 100*11 = 1130 MEP-a.

Osim toga, potrošili smo i 1.000 MEP-a za CO za Venecuelu u meksičkom ustanku, tako da su ukupni troškovi za proteklu sedmicu 2.130 MEP-a.Prošle sedmice smo organizovali jedan udar, već sam pomenuo troškove. Izvještaj sa udarate možete pročitati u članku Ministarstva odbrane.

Prije tri dana smo čitav dan udarali za Venecuelu i na kraju smo uspjeli da dobijemo taj ustanak 83:82. Nažalost, nakon toga su uslijedila dva koja Venecuela nije uspjela da dobije, ali pokrenuta je već MPP bitka, koja nam je danas prioritet i CotD (Kampanja dana), pa se nadam da ćemo to zajedno uspjeti da dobijemo i da povratimo sve izgubljene teritorije.

Ubrzo ćemo poraditi na koordinaciji vojske sa Venecuelom, što znači zajedničko udaranje. Organizovaće se vjerovatno oko 9 uveče, što je podne u Venecueli, a to je jedino vrijeme kada možemo svi biti aktivni manje-više. Kada sve bude ugovoreno, molim vas da svi dođete, kako ne bismo brukali Crnu Goru, i kako bismo mogli da se pokažemo kao dobri saveznici, pa da drugi mogu da pomognu nama kada nam zatreba. Ne možete od drugih da očekujete pomoć ako je vi sami ne pružite nikome.Vjerovatno najznačajnija stvar koja se desila u esvijetu u posljednje vrijeme je NAP između SAD-a i TWO-a, kojim je Poljska dobila milion valute. Naša Vlada je dala podršku ovom NAP-u, a više o tome ćete moći da pročitate u članku našeg Ministarstva spoljašnjih poslova.

Osim toga, Rumunija, Mađarska i Bjelorusija potpisale su dogovor o razmjeni teritorija, tako da svi dobiju najveći mogući broj resursa. I o ovome ćete više čitati u članku MoFA-e.

Standardno na kraju, spisak ambasadora:

boris020 je ambasador u Poljskoj (najnoviji članak);
Big Lebovski je ambasador u Venecueli (prvi članak);
Balkan Ruller je ambasador u Rumuniji (prvi članak);
eDon Corleone je ambasador u Bjelorusiji;
markoTG je ambasador u Španiji (prvi članak);
vaso1 je ambasador u Ujedinjenom Kraljevstvu (prvi članak).Toliko za ovaj put. Znate već, pišite u komentarima sve što imate da kažete, da iskritikujete, ili ne da Bože, da pohvalite 😛

Pozdravlja vas