TT Lighter - svi predsednikovi ljudi

Day 2,145, 17:21 Published in Serbia Serbia by Dio Corkan

Latinica zbog nadimaka. Imena su naravno birana po stranačkom ključu i ličnim prijateljstvima, kao i uvek. Ako je to greh onda je greh to što na ključnim mestima imam ljude kojima verujem i ljude koji su me podržali.

Zamenici predsednika će biti zlatanaleksic i BinaryMind, zato što nijedan predsednik nije tu 24/7 i tada odluke donose ljudi od poverenja.


MoFA
ministar: nikol000
zamenik ministra: Don Lex
tim: Letva, Shommy Lee Jones, Free Area

- Potreban mi je neko u čije sposobnosti verujem toliko da ne moram ni da razmišljam o diplomatiji jer nas čeka dosta posla oko unutrašnjih stvari države. Zato nikol000. Cilj će biti održavanje statusa quo, odnosno dosadašnjeg saveza. Ako to ne uspe (u svetlu poslednjih događaja u vezi sa Španijom) onda što bolje pozicioniranje među najiskrenijim prijateljima.


MoD
ministar: leop
zamenici ministra: bernoldi_salieri, Antic Dragan
tim: revolucionarKG, HAJDEOLADI, POP DJUJIC, PyrrusOfEpirus, ZijaRiko, Lord.Omega

- Biće mnogo posla, biće dosta i muke. Zato trio leop, berni i antić, da su sposobni dokazali su.


MUP
ministar: Tenskwatawa
zamenik ministra: ClairV0yance
tim: Sojgu, metafizicki radnik, Ivan Stanusic, marko al 89, planeta_ljudi, Zmith96, O z i r i s

MOS
tim: dzamaSrbin, Milena Hektorsilni

- MUP i MOS će biti jako bitna ministarstva ako dobijem, a zašto to možete videti u prethodnom članku o programu. Zato na čelu moj dugogodišnji prijatelj. MOS će naravno dobiti svog ministra iz redova ovih ljudi, a koji se najbolje pokažu u prvih nekoliko dana mandata.


MES
ministar: Baby. Bullet
tim: Danijela 89, ZordanKV, Johnnnie, Rik Daphnee

- Potrebno je implementirati sistem javnih finansija (građani će moći uživo da prate preko gdoc potrošnju svakog dana), odrediti budžet (koji neće biti prekoračen do kraja mandata) i obnoviti državne rezerve (na orgovima MES će se opet obrtati lova). Zato proširen sastav.


Ministarstvo informisanja
- Imao sam manje od 48 sati da sastavim tim, tako da nisam ni stigao da zovem i pitam sve ljude koje cenim, a za nekog od njih će se sigurno naći mesta u ovom ministarstvo. O tome posle izbora.


Pozdrav svima o/