ТОП 5 [El Che]

Day 2,126, 00:15 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ 🙂
Односно во цел медиумски простор има само 4 статии
Оваа е дното,дефинитивно
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIGHT,FIGHT,FIGHT...