ТОП 5 [El Che]

Day 2,126, 00:14 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ 🙂
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIHGT,FIGHT,FIGHT...