[PAS] Ajutor Social - Noi statistici: Guerilla (RON pentru cei mici)

Day 2,123, 05:34 Published in Romania Romania by Alexandru Chivu

Au trecut aproximativ 2 luni de la inceputul proiectului, si doresc sa multumesc extrem de mult pe cele doua persoane care s-au ocupat de proiect, eu fiind foarte ocupat cu RL: Alina V si Covasna Pamant Romanesc .

Asadar, a fost donat un total de 7190 RON catre 15 persoane, avan😛
19 Victorii vechi (cand am inceput proiectul cu 10 RON pe Victorie)
148 Infrangeri
101 Victorii

Pentru transparenta, acesta este formularul cu raspunsurile la form. si cele 2 sheet-uri in plus pe form pot arata sumele totale la primitori si donatori.Pentru cei care nu stiu ce este proiectul:


Salutare eRomania,

Dupa multe luni de inactivitate, incerc sa imi gasesc din nou rost in eRepublik. Asadar, nu voi scrie prea mult despre viata mea, si ma duc direct la subiect:


Incercand sa gasesc ceva de facut, am decis sa incep o serie de campanii si proiecte pentru eRomania. Asadar, am inceput PAS (Proiecte de Ajutor Social). In articolul trecut, foarte scurt articol, am primit niste idei/suggestii, care au rezultat in deschiderea primului proiect PAS.
Proiectul este pentru ajutorul jucatorilor eRomani, din diviziile 1 si 2. Asadar, incep cu o simpla donatie de 20 RON pentru fiecare infrangere de Guerilla si 40 RON pentru fiecare victorie de Guerilla de la acesti jucatori. Sunt constient ca suma nu este enorma, dar incep cu putin, pentru moment, si suma poate creste dupa cum avanseaza lucrurile.

Fara mai multe vorbe goale, criteriile sunt simple:
-Cetatenie eRomana
-Nivel de experienta pana la 29 (inclusiv)
-Maxim 4 lupte pe zi.

Al 3-lea criteriu este FOARTE IMPORTANT. Cel mai benefic pentru jucatori si pentru eRomania este ca jucatorii la diviziile mici sa aiba strength si rank cat mai mare inainte de a trece la un nivel superior. Ca urmare, vrem ca luptele de Guerilla date sa nu treaca de cele 25 lupte care se dau pentru DO.

Pentru a primi, trebuie intrat pe canalul Rizon #P-A-S (pentru cei care nu au client irc sau nu stiu cum sa intre, puteti folosi acest link) si completat formularul din topic.

Scuze pentru eventuale greseli de gramatica/ortografie, Grammar Nazis are welcome 😃

P.S.: Inca mai cautam ajutor cu organizare, in caz ca cineva are timp si vointa. Si donatiile sunt binevenite, si vor fi transparente. (Orice donatii care nu se folosesc vor fi date inapoi de unde au venit)

Pentru vizibilitate, va rog sa votati articolul si sa dati shout:
[PAS] Ajutor social - Noi statistici: Guerilla: RON pentru cei mici (:
http://www.erepublik.com/en/article/2317637/1/20
Shout si vot pentru vizibilitate.
Pentru transparenta, acesta este formularul cu raspunsurile la form.

EDIT:

Alina V: *Este important sa faceti un print screen cu rezultatul bataliei (sau cu mesajul afisat daca inamicul a parasit campul de lupta) care sa contina data si ora eRep. Formularul este disponibil in topicul chatului #P-A-S impreuna cu tutorialul lui Clopo pentru luptele de guerrilla. In masura posibilitatilor, daca sunt prin zona, va mai pot raspunde la eventualele intrebari. 🙂
Spor si bafta!