Кандидатура за председника еСрбије и састав владе !!

Day 2,114, 16:57 Published in Serbia Serbia by Ugac


- Драги грађани, после дуго времена одлучио сам да се кандидујем за председника еСрбије.
- Као и добар део људи овде, на почетку игре свако машта о томе да се кандидује и ево моја жеља да будем кандидат се остварила.
- Политиком се бавим већ годину ипо дана и почео сам у својој првој странци Акционом Покрету.
- Желео сам да максимално допринесем у АП-у од обичних чланова до старих искусних играча којима сам помагао, и мислим да ме је моја стручност у организацији са комбиновањем пријатељског односа и одржала толико дуго.
- Био сам у неколико влада па се може рећи да имам политичког искуства, био сам 2х у министарству унутрашњих послова и 2х у министарству спољне политике а на месту председника Акционог Покрета сам био небројено пута.
- Члан сам једне од најбољих војних јединица у е Србије "Ајкула" то је такође моја прва јединица са којом сам много шта прошао.
- Овим путем би их све поздравио и захвалио се свима на моралној подршци коју ми дају.- Свестан сам да ово неће бити нимало лак мандат, тачнје биће један од најтежих мандата у историји еСрбије.
- еСрбија тренутно поседује само своје оригиналне регије и главни циљ ће ми бити враћање еСрбије на ноге и освајање свих 10 ресурса.
- Хоћу да еСрбија поново постане еимперија као што и заслужује.
- Наш савез полако губи иницијатеиву и свим снагама ћу се трудити да га још више ојачамо и еСрбију треба ставити на само чело истог.
- Мој циљ је јака војска јер јака војска значи и јака држава.
- Такође ће се радити и на едукацији младих играча као и то да ће бити организованих поделе за цивиле.--САСТАВ ВЛАДЕ--

-Заменик председника: Стридер 83


-Министарство спољних послова(MOFA):

Ово министарство ће имати можда и најзначајнију улогу јер ће морати да одржава контакте са осталим земљама и тако лобира за еСрбију широм есвета зато сто се наша дипломатија налази у веома лосој ситуацији.

Чланови министарства су:

ГрифинНС (министар), милошфорзајуве, ФанСте1995, Лорд Андру Лавале и Алекс79-Министарство одбране(MOD):

Што се овога тиче моја политика ће бити искључиво офанзивна и радићемо на томе да повратимо све изгубљене регије и можда чак задамо ударац непријатељима тамо где их највише боли.

Чланови министарства су:

симојон Гамбино(министарка), гогимиско, Трстеничанин Чуки, МаркоМ 1995, р1ск и Александра тхе греат, божимано доркс, Младен ЛЕЦЗ, еСалијери- Министарство унутрашњих послова(MUP):

МУП ће радити на томе да адекватно опреми све цивиле да би били спремни за борбу и за све важније битке ће бити организовани још обимнији скупови.

Чланови министарства су:

СрпскиБогОтац(министар), дарко Радојевић, сале000, зеппелин99, ГоранТхеСербиан- Министарство економије(MES):

Гувернер ће са својим тимом људи обртати државни новац на маркету и тако држави обезбеђивати додатне приходе који су потребни за функционисање наше земље.

Чланови министарства:

еБора(министар), крапинац боби, Симац, Радигаст-Министарство образовања(MOS):

Ће радити на томе да се што више младих играча упути у токове игре и да се тако еСрбији обезбеди будућност у игри.

Чланови министарства су:

Ралле72(министар), ел гранде пенис 2, Миса.србВршиће се и корекције можда у неким министарствима и сви нови људи ће бити додати на списак.- На крају бих желео да се захвалим свим странкама које су ме подржале за место председника и свима осталима који ме подржавају,надам се да ћемо успети да од еСрбије направимо нешто боље !!

Са поштовањем ваш,
Угац