NU va promit nimic! E o dorinta…GLORIE pentru eRomania! [candidatura CP]

Day 2,113, 12:40 Published in Romania Malaysia by msriasu

NU SUNT Depozitarul Adevarului Absolut, asa cum nu sunt OMUL PROMISIUNILOR DESARTE!

Acum mai putin de 9 luni, “paseam” in eRepublik, manat de modulul politic. L-am ales, in schimb, pe cel militar care mi-a oferit satisfactii enorme: mi-am gasit o multitudine de prieteni virtuali, oameni cu care impartasesc aceleasi valori: ALTRUISM, ONOARE, VERTICALITATE! si oameni cu care impartasesc aceeasi viziune despre o lume virtuala, in care ECHIPA este cea care conteaza!

Cu siguranta, majoritatea dintre noi suntem aici in Republica (cum frumos ii spune prietenul meu OvidiuSky), pentru Glorie: Glorie personala si Glorie la nivel de Grup. Cu siguranta, cu totii ne dorim Glorie ca romani! Nu puteti sa-mi spuneti ca nu simtiti fiori atunci cand auziti Imnul Romaniei rasunand la competitiile sportive, sau nu va bucurati atunci cand Romanii ating cele mai inalte performante in domeniile lor! Cu siguranta, TOTI ne dorim sa fim INVINGATORI!

Eu unul, da recunosc, imi doresc sa fiu INVINGATOR! De aceea nu am acceptat, in acest joc, sa astept ani de zile si sa nu lupt, sau sa stau in linia a doua, desi poate la prima vedere nu aveam sanse intr-o batalie, intr-un razboi, intr-un concurs sau o misiune! Cu ajutorul prietenilor, am descoperit cat este de usor, daca vrei si esti jucator de ECHIPA, sa gasesti GLORIA! Important este sa fii CORECT, sa AJUTI, sa NU MINTI! E oare atat de GREU? NU CRED!

Desi as fi vazut acest moment mult mai tarziu, am decis, ca in aceasta luna, sa ma reintorc spre modulul POLITIC! Am fost ales congressman pe listele BrainStorming Party in aceasta luna si, siderat de ultimele intamplari din eRomania, am decis sa CANDIDEZ la functia de CP , ACUM! Si candidez pentru GLORIA eROMANIEI!

NU vin cu promisiuni desarte si desantate pentru aceasta luna, nu va voi spune ca incercam AS-uri, bonusuri de 100%, baby-boom-urri sau alte cele doar pentru a va da impresia ca suntem pe drumul cel bun! Nu, tocmai ca nu suntem pe drumul cel bun, tocmai pentru ca toate evenimentele majore din ultimele luni au fost facute netransparent si pentru interese personale, NU VOI PROMITE NIMIC si voi lasa ca FAPTELE si ECHIPA sa puna bazele unei constructii prin care eRomania sa isi recastige GLORIA apusa!

Sunteti cu totii satui de promisiuni, de jocuri de culise, de troll-ul unora ce considera ca eRomania este impartita in doua, trei sau patru bucati! Dragii mei, eRomania este una singura, este a noastra a tuturor, este ECHIPA sub steagul careia fiecare dintre noi cauta GLORIA!

Se spune ca generatia tanara a fost asuprita de Old Fags! Nimic mai gresit! Nu vad cum, nu vad de ce! Singurul lucru pe care eu l-am remarcat despre OLD FAGS este acela ca ei au adus in TRECUT, GLORIA pentru eRomania! Iar pentru ca o vorba veche din popor spune “Cine n-are batrani, sa-si cumpere!” nu inteleg de ce nu dorim sau de ce nu vrem sa apelam la “Batranii” nostri! In vremea lor, harta era galbena, in vremea lor, eRomania era o putere de temut, in vremea lor eRomania stabilea strategii in Aliantele Lumii, in vremea lor, eRomania era mereu SURPRINZATOARE (in bine) si STRALUCITOARE! In vremuri pe care eu nu le-am prins, eRomania stralucea!

eRomania astazi, este, alaturi de Serbia, tara cu 5 UM-uri in Elita Mondiala dar, totodata, este tara care isi cauta raspunsurile strategice in alte zari decat ale sale. eRomania a fost guvernata (cu mici exceptii) de catre Generatia Tanara ce a preferat sa gaseasca raspunsuri strategice in Polonia sau Ungaria decat sa le caute la ai sai Old Fags!

De aceea, va propun un Mandat in care sa caut Raspunsurile si Strategia la noi ACASA, in eRomania alaturi de o ECHIPA care sa ne repuna pe harta Elitei Mondiale! E greu, dar sunt convins ca IMPREUNA, vom reusi! Un PLAN exista, dar NU VREAU SA PROMIT, ECHIPA VREA SA VA ARATE FAPTE!.

Cine este ECHIPA?
Numiti-o daca vreti LABORATORUL eRomania…acea ECHIPA in care exista toti cei care vor binele Romaniei si care isi pun la un loc ideile, relatiile si resursele pentru VIITOR! Nu exista un singur decident, ci exista mai multi decidenti si o serie de de “manageri” de ECHIPE! Fiecare ECHIPA isi va alege ulterior AJUTOARELE.

Rolul meu, si al consilierilor va fi de a asigura ECHILIBRUL si UNITATEA!

ECHIPA MOD
maryostyle, naufragiatu, musashi_san , claudiu976 (To Be Confirmed)


Nu numai 4 dintre cei mai buni strategi ai eRomaniei vor asigura conducerea Armatei Romane. Cu siguranta, vor fi langa ei si alti militari de exceptie, jucatori cu experienta, cu dorinta de a ne readuce in top din punct de vedere militar! Respectati de multe dintre tankurile eRomaniei si din cele mondiale, am convingerea ca Armata va fi pe maini bune, va avea viziune, va fi surprinzatoare si va beneficia de CO-uri puse cand si unde trebuie!

Echipa de vmozi (adidibao, priviticerul numa praz, freegigi, dar si multi altii) va avea in componenta cel putin doi jucatori activi din D1-2-3. Pentru stimularea luptelor la ordin, evitarea overkill-urilor si a goanei dupa BH la aceste divizii voi oferi din vistieria proprie, premii in gold celor care vor lupta la ordin! E timpul ca multi dintre “cadetii” Armatei Romane sa conteze cu adevarat in luptele importante si sa fie ajutati in a nu mai alerga dupa gold-ul rezultat din medalii!

ECHIPA MOFA
turturica, googoodoll, Kaze san, 8-3=1


O echipa cu Relatii dar si cu viziune strategica atat din punct de vedere Externe cat si militar! O echipa cu relatii atat in Serbia cat si in Grecia, Turcia, Argentina sau alte tari importante. O echipa in care am convingerea ca nu va “vinde” niciodata eRomania! Echipa de vmofa va fi pregatita, astfel incat sa poata prelua in viitor Relatiile Externe si Experienta de la Seniori! Printre ei: OvidiuSky, Col.Miller dar si altii.

PRIM MINISTRU
Costin1989


Unul dintre cei mai buni mozi pe care l-a avut eRomania in ultima vreme, face parte din generatia tanara, un om cu care impartasesc valori comune in ceea ce priveste relatia dintre generatii: dintre OLD FAGS si GENERATIA TANARA!

ECHIPA BNR
msriasu, Nukeru, Opozitia


Pentru a nu exista discutii asupra “subiectului problema” din fiecare luna, imi voi asuma PERSONAL, gestionarea finantelor eRomania in aceasta luna.

Fiind un subiect delicat mi-as fi dorit un Guvenrator BNR asupra caruia sa nu planeze vreo suspiciune. Daca voi fi refuzat de catre clopoyaur sau de catre aaladin, IMI VOI ASUMA gestionarea Trezoreriei.

Viceguvernator va fi Nukeru, jucator cu experienta in trade si cu studii economice in RL.

Si pentru a nu mai exista discutii legate de fondurile BNR, solicit OPOZITIEI ca pana la validarea alegerilor sa numeasca un CENZOR al ACTIVITATII BNR! Va exista transparenta si, astfel, nu voi accepta trollarea activitatii BNR! Templierii si eLAM aveti posibilitatea sa verificati activitatea BNR, secunda cu secunda!

ECHIPA CONSILIERI CP
M Bogdan, Mesther, Ghishae


Eu i-as spune Triunghiul Fantastic, care alaturi de echipa FAR din Guvern va asigura echilibrul in conducere si coordonare. Experienta unor legende eRomania sunt sigur ca ne va ajuta, pe cei mai tineri, sa mentinem eRomania in Glorie.
Experienta acestora, relatiile in comunitate, dorinta de implicare si spiritul de invingator ii recomanda pe cei trei – ca si pe naufragiatu, turturica, googoodoll sau musashi_san, drept jucatori care oricand ar fi putut candida la functia de CP!

ECHIPA BABY-BOOM & GN
Freegigi – baby boom


Nu promitem 5000 de noi jucatori pentru ca nu putem sti astazi cat de reusita va fi campania noastra de PR in RL. Freegigi este unul dintre “nebunii frumosi” ai comunitatii romanesti, omul care isi poate dedica timpul in “nasterea” unei generatii de luptatori. Pe langa implicarea militara si externa se va dedica in mare parte in coordonarea unui proiect ce implica resurse din RL. Va asigura totodata reprezentarea Guvernului in relatia cu Garda Nationala, unitate extrem de importanta in asigurarea unui BB de calitate.

SoareSol – CMD GN
Omul care poate sa creasca FARA INTERESE politice si de UM noua generatie de luptatori ai eRomaniei! Comandantul ce isi doreste o Reforma la GN si poate realiza acest lucru. Comandantul care cunoaste rosturile Garzii si care va primi tot sprijinul din partea Guvernului! Reforma GN o veti vedea la timpul potrivit!

EDUCATIE
Mlendea Horatiu
– cand spunem atentie pentru tutoriale, si Educatie, spunem Mlendea Horatiu! Atentia lui alaturata noului Minister al Culturii ne sunt primordiale in gradul de retentie al noilor jucatori.

MEDIA
Danny Spataru
- Danny a aratat de nenumarate ori ca isi doreste implicare in modulul media, modul in care Partidul Liberal a excelat in trecut. Va avea sansa ajutorului dat de OvidiuSky si am convingerea ca in fiecare zi veti savura Revista Presei.

CULTURA
Mlendea Horatiu

Am convingerea ca proiectele Ministerului Culturii vor fi in completarea celor de la Educatie. Nou intratii in joc au nevoie de informatii, tutoriale, sfaturi cat mai multe! Trebuie sa le gaseasca!

DOCUMENTARE/STATISTICA
CornelB, contele_draqula


La baza oricarei strategii, fie militara, fie economica stau niste date ce pot fi interpretate. Fara aceste date, doar facem presupuneri. Imi propun infiintarea unui eInstitut de Statistica ce sa foloseasca la analize si studii ce pot furniza directii de actiune! Sunt fericit sa-i pot avea in aecasta echipa pe doi camarazi foarte dragi si foarte implicati in aceste activitati: CornelB (comandantul FAR) si colegul meu din GPS: contele_draqula

Am speranta ca aceasta este ECHIPA pentru eROMANIA! O ECHIPA ce ne va reda GLORIA de odinioara!
O7 eRomania!

Cu drag,
msriasu

[LATER EDIT] pentru sustinatori, cine vrea sa poarte pana in 6 septembrie, va invit sa incercati acest tricou: http://prntscr.com/1p2rv6