Valahol egy lány, hófehérben jár...

Day 2,103, 06:50 Published in Hungary Hungary by Haszontalan pkrusi
Sziasztok,

hosszú idő telt el mióta magánemberként tollat ragadtam... Most nincsenek világmegváltó gondolataim, csupán egy kérdés szeretnék feltenni.

Miközben egyre jobban zúgom bele Keresztes Ildikó hangjába munka közben, sorra olvasom a sajtóban megjelent cikkeket, és az alatta levő kommenteket.

Ami az elmúlt napokban történt, az mindannyiunk tragédiája. Sajnos ezeket a dolgokat nem lehet kivédeni, mindenhol vannak rossz indulatú emberek kik a közösség rombolásában találják meg legnagyobb örömüket. Feleslegesnek tartom az ujjal való mutogatást, ahogy azt is, hogy divatból az aktuális kormány nyakába kell ezt is varrni. Egy olyan szituációba csöppentünk, amiben egyikünk se lenne szívesen. Az elnök és kormányának tagjai külső "erőkre" vannak utalva, hiszen mikor megváltoztatott jelszavas rendszert törnek fel, az igen komoly bűncselekmény. Ilyen helyzetben dühünket összefogássá kell kovácsolni, és biztosítani az elnököt támogatásunkról: köszi hogy nem mész el füvet nyírni, és értünk dolgozol. Mert értünk teszi, nem saját magáért. Legrosszabb mikor az ember önhibájából kívül kerül nehéz helyzetbe, és ráadásul a kiutat egy másik ember(ek) segítsége jelenti.

Egy kérdést ígértem a cikkem elején, Te mit tennél ilyen szituációban? Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem vagyunk ilyen helyzetben, és van időnk filozofálni...

És igen, valahol egy lány, hófehérben jár...


Maradok továbbra is tisztelettel:
pkrusi