[Toborzás] Kikepzotabor Század

Day 2,102, 07:47 Published in Hungary Hungary by Asmodeushu
Tagokat Keres a Kiképzőtábor Század!

A Kiképzőtábor egy olyan Katonai Század (Military Unit), ahol főként az új, illetve az alacsony szintű játékosokra fektetjük a hangsúlyt. Célunk, hogy bevezessük őket az eRepublik Harci moduljának részletébe, megtanítsuk nekik az alapvető fogalmakat és azt, hogy miként válhatnak a leghasznosabb katonákká a játékban.

Tekintve, hogy a Századba 30. szint alatti, 1-es és 2-es Divízió tagjai léphetnek be, így a Napi Parancs állításakor minden helyzetben csak ezt a 2 DIV-et vesszük figyelembe az aktuális helyzet áttekintésekor.

Várunk minden új és lelkes játékost 30. szint alatt, akik szeretnének egy olyan Század tagjai lenni, ahol lazák az elvárások, de lehetőséget adunk a játék komolyan vételére is. Mi “Szuperkatonát” faragunk belőletek!

Mik az elvárásaink a tagokkal szemben:

- Legyél olyan aktív, ami neked kényelmes
- Mindig a beállított Napi Parancs szerint üss!
- Lehetőségekhez képest legyél aktív a CHAT szobánkban, hiszen a kommunikáció és a “Bevetés Irányítás” főként ott fog zajlani
- Érezd jól magad közöttünk!
- Használd a Százat Avatarját, ha akarod! Ha nem akarod, akkor ne! 🙂


Mit ajánlunk:

- Segítünk a játék megértésében, katonai terület megismerésében, fogalmak, rendszerek, összefüggések megértésében
- Lehetőségünkhöz képest támogatunk a Katonai pályán való előrejutásban, fejlődésben (Tank osztás, munka lehetőség a század cégében, kölcsön ...stb.)
- Igyekszünk a lehető legfrissebben tartani a Napi parancsokat, kifejezetten a 2 Div-nek megfelelően.
- Rendszeresen aktívak leszünk a Chates szobában, ahol kérdezhetsz, illetve a legfrissebb információkhoz juthatsz az aktuális Hadügyi helyzettel kapcsolatban


Mit nem fogunk:

- Cikizni az alacsony szinted vagy a friss regisztrációd miatt ( Nem nézünk le, amiért még új vagy a játékban)
- Nem szólunk le, ha valamit nem tudsz és megkérdezed
- Nem dobunk ki a Századból, ha nem tudsz egy ideig aktív lenni ( Kivéve, ha a karaktered meghal, halott karaktereket eltávolítjuk a századból!)

Amennyiben Századunk céljai, nézetei felkeltették az érdeklődésed és szeretnél csatlakozni, akkor gyere, várunk szeretettel!

Ki csatlakozhat:

- 30. szint alatti
- Magyar állampolgársággal rendelkező
- Új vagy “régi” játékos


Chat szobánk elérhetősége

Mivel a chaten zajlik majd az élet, így remélem a társaság rendszeresen fel fog járni. Érdemes lesz, mert a beszélgetések mellett rendszeresen játékokat is fogunk tartani, amiken értékes nyereményeket lehet szerezni.

A Chatre többféle módon lehet feljutni. Köztük egyik megoldás a külső, IRC program ( mIRC, X-chat ...stb.) használtata, a másik lehetőség a Weboldalról történő csatlakozás.

Fellépés IRC kliens programmal:
Szerver: irc.rizon.net
Port: 6667
Szoba: #Kikepzotabor


Amennyiben nem szeretnétek IRC kliens programot használni, úgy lehetőség van közvetlenül a weboldalról “Webes” kliens használatával felcsatlakozni. Ezt az alábbi linken tehetitek meg:

http://goo.gl/377yrK


Várunk mindenkit szeretettel!

Kikepzotabor Szazad Oldal - Csatlakozás/Belépés

Üdvözlettel:

Update: Amennyiben valaki ért a grafikához és készítene a Századnak egy "Egyenruhát" / Avatart, azt szívesen vennénk és megköszönnénk! 🙂