A fékelésről - Csak én vagyok a bűnös, nem más!

Day 2,101, 02:38 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Sokat lehet hallani a fékelés/multizás kifejezést.
Egyesek ugyebár nem elégszenek meg azzal, amit a játék szabályai szerint elérhet, legyen szó pénzről vagy épp küldetések teljesítéséről.
Miről is van szó? Arról, hogy egy játékos létrehoz egy vagy több másik karaktert, amikkel szintén játszik, és valamilyen módon az elsődleges karakterhez pénzt, vagy egyebet juttat tőlük. Tehát a lényeg, hogy az eredeti karakterének jobb legyen, könnyebb legyen.
Természetesen ezt nem szabad, és a karakter végleges kitiltásával járhat:

"A user can only control one citizen account at a time. If a player has more than one citizen account under their control then these accounts are referred to as multiple accounts or multi-accounts or multis or multies. The Terms of Service state: A user can create and administrate a single eRepublik citizen account. Multiple accounts are illegal and will result in a permanent suspension from the game."
"Egy felhasználó egyszerre egy felhasználói fiókot (citizen account ill. játékos karakter) használhat. Ha egy felhasználónak több polgárja (citizen account) van, akkor ezeket a fiókokat mint multiaccountok, azaz többszörös felhasználóknak nevezik. További elnevezések: multik, fékek, klónok. Az eRepublik szabályai (The Terms of Service) kimondják, hogy egy felhasználó csak egy eRepublik polgárt hozhat létre és használhat. A multiaccountok illegálisak, és végleges felfüggesztéssel büntetődnek."
(forrás: wiki)

Akik meg megkapják érte a jogos büntetésüket, remélem tanulnak belőle.
Viszont, sajnálatos módon előfordulhatnak olyan esetek, amikor olyan illetőt banolnak, aki nem is kezelt több karaktert, hanem egyszerűen olyannal került kapcsolatba, aki igen. Ezek a sajnálatos esetek.


Amit tanácsolnék az az, hogy jól gondoljátok meg, hogy kitől fogadtok el akármit is, mivel ha az illető sáros, titeket is besározhat, hiába vagytok ártatlanok.

Azon személyek, akik mégis ezt az életmódot választják, tegyék már meg, hogy nem keverik bele a társaikat a piszkos ügyeikbe. Nem küldenek nekik pénzt vagy bármit. Éljék egyedül ezt az életet, megkímélve másokat az esetleges büntetésektől.

Az igazán elítélendő dolog, hogy képesek másokat is belekeverni.

Kíméljétek meg a társaitokat.

Kisborok voltam.