O seara doar a Soimilor ! Un moment special!

Day 2,094, 14:56 Published in Romania Romania by TurokAnap


Cum spunea cineva intr-unul din interviurile marca Jurnalul Soimaresc “SP e o gasca …” Da! Are dreptate! Soimii Patriei este intr-adevar o gasca! 
Desi pe unii dintre voi am avut deja placerea sa va cunosc cu cateva saptamani in urma, iar pe ceilalti dintre voi abia aseara am reusit, aveam o senzatie atat de linistitoare ca impartim o stransa prietenie. De ce? Cum? Am realizat ca asa sunt soimii si acesta este gustul ce ti-l lasa dupa primul hug sau prima strangere de mana.

Nu am de gand sa filozofez pe subiect si nici sa spun povesti (cu toate ca nu am reusit sa mananc decat o portiune din ceea ce am comandat - thanks to ghi - care a mancat din portiile fiecaruia de pe masa 🙂 ), am sa las fotografiile sa spuna mult mai mult decat as putea eu exprima in cuvinte.

O sa incep cu Sunny, caci ea este o persoana speciala in “inima” soimilor si un organizator de meet-uri senzationalFocusand pe “Heineken-ul” meu, primit in dar de la departare de catre bunul nostru Comandant, Kelstein, printr-un invitat special Soimii Patriei in aceasta seara (permiteti-mi sa vorbesc la prezent despre asta) - ioaa, hai sa fac prezentarile:De la stanga spre dreapta:
Xtasia, Petsku, daliahme, ioaa, dabestof, endotear, Mesther, Sunny, matracuca, ghishae si bine-nteles fotograful, care de obicei sta ascuns, TurokAnap.

Mai departe este un “view” spre celalalt cap al mesei, ce in fotografia de mai sus este complet “out of focus” 🙂Usor timid in fata lentilelor foto, reusesc sa smulg o fotografie cu Mesther, in timp ce Petsku incearca sa inteleaga ce subiecte de discutie pun soimii pe masa, de ce exista “fluturasi” publicitari cu iepuri, green pace si atacuri nucleare (Petsku’s version: ...is trying to understand what’s the falcon’s discussion’s topic and why there is a flyer with bunnies, green pace and nuclear attacks on it-in the same time 😁.
matracuca si ghishae prezenti si ei in dezbateri interesante despre ORG-uri si clone..endotear pune o “inimioara de soim” pe obrazul lui Petsku, iar ghi cred ca este un pic invidios,asta ca sa nu spun gelos - este ceea ce fotografia a suprins. Voi ce credeti?Mai departe am sa las urmatoarele colaje de fotografii sa vorbeasca de la sine despre o seara magica intre soimi, despre momente de prietenie, clipe frumoase si amintiri ce ..”zboara fal fal fal..” in jurul mesei si-n intreg localul...

Va multumesc tuturor pentru tot ce mi-ati oferit de cand am inceput acest joc si pentru aceasta minunata prietenie - Soimii Patriei
Cu “SP e o gasca..” am inceput, la fel termin acest articol, dar … nu inainte de a sublinia invitatul nostru special - ioaa,Zbor Inalt Soimii mei!by TurokAnap