Hvala Rumunijo! / Thanks Romania!

Day 2,080, 01:27 Published in Montenegro Serbia by Bogi
english version below

Juče me je zapala sveta dužnost da dijelim tenkove na državnom kanalu #ecv u svetom pohodu na Bosnu i Hercegovinu. Plan je bio odvlačenje štete od Srbije. Srbija je svoje ratove uz mnogo muke dobila, svaka im čast na tome, bitka za Vojvodinu je bila jedna od najimpresivnijih koje sam vidio. Prosto je djelovalo kao nemoguće preokrenuti toliko zaostatak, ali Srbija je to ipak uspjela.

Iako smo znali da nemamo neke velike šanse da pobijedimo, mi smo napali BiH. Naša zemlja jest malena, ali je junačka i poštena. Ipak, ovo „mala” je ono što je bitnije u ratovanju. Bila nam je potrebna pomoć. Kao sjajni saveznici pokazali su se Rumuni, koji su udarili za nas višestruko puta više nego mi za sebe. Prije svega spomenuo bih jedinice Templierii, Soimii Patriei, FAR, Nemesis i GPS, a bilo je tu i mnogo drugih igrača. Hvala Rumunijo, pokazala si se kao pravi saveznik!

Crna Gora neće zaboraviti!
Da ne zaboravim da pomenem i braću Srbe koji su udarali za nas u kasnijim rundama, kada su bili rasterećeniji što se tiče svojih bitaka. Nisam to ranije pomenuo, jer kada stalno udaramo jedni za druge i kada smo toliko dobri, mislim da nema potrebe da zahvaljujemo jedni drugima, jer ni porodici ne zahvaljujemo za sve što činimo, a naše dvije zemlje to sasvim sigurno jesu.Yesterday I was honored with sacred duty of providing supplies on montenegrin channel #ecv in holy conquest of Bosnia and Herzegovina. The plan was to make a drain for Serbia. Serbia did win it's wars, and it wasn't easy at all, I'd like to congratulate them on that, the battle of Vojvodina was one of the most impressive I've seen. It seemed impossible to get back from such a big defficit, but Serbia managed to do it.

Although we knew the odds weren't in our favour, we still atacked Bosnia and Herzegovina. Our country may be small, but it is honorable. Still, size is what matters in war. We needed some help. Romanians have proven themselves true allies. They made damage multiple times greater than we did. I'd like to give a special mention to military units Templierii, Soimii Patriei, FAR. Nemesis and GPS, and there were a lot of other players from Romania. Thank you Romania, you've proven yourself a worthy ally!

Montenegro remembers!