Отчет [El Che]

Day 2,066, 13:50 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добра вечер Македонија,каде и да си

ОТЧЕТ = доказ за сработеното/направеното = НЕМА ПЛУКАЊЕ 🙂

Акцијата за собирање сретства за помош на Чилеанскиот бејби бум беше и повеќе од успешна.
Линк ос Статијата со сите донации

Браво за дарежливоста браќа и сестри!

Беа собрани вкупно :

ГОЛД : 8

МКД : 3 000

ХРАНА:


Q1 : 26 000 единици

Q2 : 36 000 единици

Q3 : 6 000 единици

Q4 : 6 000 единици

Q5 : 11 000 единици

Q6 : 1 600 единици

Q7 : 500 единици


вкупно здравје : 419 000

ОРУЖЈЕ:

Q7 : 175 парчиња
Q2 : 10 парчиња


Сето ова беше испратено на чилеанските власти:

Q7


Q6


Q5


Q4


Q3


Q2


Q2


Q1


Q1


Цела храна е пратена со осклучок на МКД,голдот и тенковите за кои бев советуван да ги чуваме за ослободувањето(НБРМ е празна,а без пари нема ни војна)
За нив дополонително ќе размислам,а сакам и ваше мислење да слушнам.

А за ефектот од оваа акција,следи статиј дополнително.

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА